Η Καίτη Φίνου ξέσπασε κατά της Acun Medya στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας προκειμένου να συμμετάσχει στην εκπομπή The masked singer ωστόσο τελικά κανείς δεν την ενημέρωσε ότι τελικά η συμμετοχή της ακυρώνεται.

Πώς αισθάνεστε όταν βλέπετε πρόσωπα που έγιναν γνωστά από ριάλιτι, να παίζουν σε σειρές;

Ούτε που με νοιάζει. Έχω δει τόσα όλα αυτά τα χρόνια, που δεν με νοιάζει τίποτα. Από την στιγμή που εγώ δεν βρίσκομαι πουθενά,μ δεν με ενδιαφέρει αν αυτοί που παίζουν είναι από ριάλιτι ή όχι. Αλλά και να βρισκόμουν, πάλι δεν θα με ενδιέφερε. Γιατί ξέρω ότι τους ξερνάει το σανίδι και κάποια στιγμή αν δεν έχουν ταλέντο και η τηλεόραση θα τους διώξει από μόνη της.

Θα θέλατε να πάρετε μέρος στο «J2US»;

Μου έχουν κάνει πρόταση δυο φορές να συμμετάσχω στο «J2US» και τις δυο φορές μου είπαν ότι θα με φωνάξουν και δεν το έκαναν. Είναι ντροπή σε μεγάλους ανθρώπους να μην τους εξηγούν ότι για κάποιους λόγους δεν θα μπορέσει να γίνει αυτή η συνεργασία. Εμένα δεν με πήραν ποτέ, με άφησαν έτσι.

Και με την Acun Medya είχα υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας για την εκπομπή που παρουσίαζε ο Σάκης Ρουβάς, το «Masked Singer». Ήταν Δευτέρα και την Παρασκευή θα μπαίναμε στο στούντιο. Δεν με ενημέρωσαν ποτέ ότι τελικά ακυρώνεται η συμμετοχή μου. Δεν θέλω λοιπόν να ξαναμιλήσω με κανέναν τους. Δεν είμαι κανένα κοριτσάκι, έχω την όποια καριέρα μου… Κάποιοι μπορεί να κοροϊδεύουν τα ‘80s, αλλά άλλοι τα αγαπάνε.