Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν από λίγες ώρες ένα δημοσίευμα για την προσωπική του ζωή του Δημήτρη Σκαρμούτσου, που τον ήθελε να έχει χωρίσει από την σύντροφό του, Μαριέττα Ντάνα και μάλιστα να έχει προχωρήσει σε νέα σχέση.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο γνωστός σεφ και η σύντροφός του χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης, ενώ ο Δημήτρης Σκαρμούτσος εδώ και δύο μήνες έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος το πρωί της Τετάρτης, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Fay’s Time» διέψευσε το δημοσίευμα για την προσωπική του ζωή.

«Όλοι γράφουν ότι έχω χωρίσει. Ρε είναι δυνατόν; Όλοι λένε πως έχω χωρίσει και έχω βρει άλλη. Εγώ ούτε έχω χωρίσει… Μα την Παναγία. Γράφανε χωρίς να με πάρουν τηλέφωνο. Δεν έχει συμβεί, γιατί αγαπιόμαστε πάρα πολύ.

Υπάρχει ένα παιδί, δεν μπορεί κάποιος να σηκώσει το τηλέφωνο και να ρωτήσει; Με πήραν τηλέφωνο χθες και είπα ότι δεν έχω χωρίσει. Παιδιά να παίρνουμε ένα τηλέφωνο. Πρέπει να βγει η είδηση, αλλά όταν υπάρχει οικογένεια και παιδί είναι τραγικό. Είμαι στεναχωρημένος επειδή γράφουν ανακρίβειες, είμαι χαρούμενος γιατί ακόμα είμαστε ζωντανοί και δεν έχουμε χωρίσει. Δεν εκνευριστήκαμε για εμάς, εκνευριστήκαμε για το παιδί. Γιατί δεν είναι μικρό, είναι 8-9 χρονών», είπε σε έντονο ύφος ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.