Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν κάποιες δηλώσεις του Κώστα Φραγκολιά στην εκπομπή «Happy Day», ο οποίος ζήτησε να κοπούν τα επιδόματα στους 25χρονους και «να πάνε να δουλέψουν» προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα της ανεργίας.

«Στενοχωριέμαι με όσα ακούω. Δείτε πόσο έχει η κιλοβατώρα στην Ευρώπη και πόσο στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση πρέπει να κατεβάσει τον φόρο. Δεν παίρνω επιδόματα, να κόψουν τα επιδόματα… 25χρονοι και μου κάθονται σπίτι γιατί παίρνουν τα επιδόματα, να πάνε να δουλέψουν. Δεν παίρνω επιδόματα, Τίνα μου (Μεσσαροπούλου). Να κόψουν τα επιδόματα, που έχουμε γίνει μια χώρα, όλη ανεργία… 25χρονοι και μου κάθονται σπίτι, γιατί παίρνουν τα επιδόματα. Να πάνε να δουλέψουν. Αν κόψουν τα επιδόματα, θα πάνε να δουλέψουν», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

 

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του Twitter που σχολίασαν αρνητικά τη θέση του.

Το πρωί της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου, ο Κώστας Φραγκολιάς, θέλησε να απαντήσει σε όσους τον κατέκριναν.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αρχικά, σημείωσε ότι διάβασε κάποια από αυτά που γράφτηκαν στα social media και ρώτησε τον Κώστα Φραγκολιά εάν θέλει να απαντήσει.

«Να κάτσω εγώ να πω αν έχω δουλέψει και τι ένσημα έχω και σε ποιους… Ας ψάξουν να τα βρούνε. Να απαντήσω στο ατσαλάκωτο μπλουζάκι ή στη σιδερωμένη αρκουδίτσα; Σε ποιον να απαντήσω;» είπε εκείνος.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ευχαριστώ αυτούς που απευθύνθηκαν προσωπικά στον λογαριασμό μου στο Instagram και είχαμε μία πολύ ωραία συζήτηση… Και με όσους διαφώνησα. Και με τους περισσότερους, το 99% καταλήξαμε μαζί κάπου. Ευχαριστώ για την ωραία και όμορφη προσέγγιση. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να πω τίποτα».

Αργότερα, ο Κώστας Φραγκολιάς είπε: «Η αλήθεια μας παρεξηγείται πάντα. (…) Εγώ γιατί έκανα δύο και τρεις δουλειές τον χρόνο, πριν αρχίσω τα ταξίδια. Είχα και συγκάτοικο για να τα βγάζω πέρα, γιατί έβαλα; Εγώ επίδομα δεν έχω πάρει».