Ο γνωστός σχεδιαστής και επιχειρηματίας Ερωτόκριτος Κιμιωνής πριν από λίγες ώρες και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ξεσπά εναντίον της παραγωγής και των συντελεστών του show του Alpha, «Just The Two Of Us».

Όπως αναφέρει ο Ερωτόκριτος, είχε δώσει τα χέρια με την παραγωγή για να είναι ένας από τους διαγωνιζόμενους του show, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Πριν ξεκινήσει το φετινό just είχαμε συμφωνήσει με την παραγωγή να είμαι ένας απ τους διαγωνιζόμενους στο παιχνίδι.

Όπως βλέπετε στα μηνύματα (με στέλεχος της παράγωγης) είχαμε συμφωνήσει σε όλα και πέρα των παραπάνω αναφερομένων το σαββατοκύριακο 4 & 5 Φεβρουαρίου πριν ξεκινήσει είχαμε διαμορφώσει με τη παραγωγή το προφίλ μου με παιδικές φωτογραφίες και πληροφορίες για τη διαδρομή μου και είχαν δρομολογηθεί όλα.

Τα μηνύματα που βλέπετε είναι Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου θα κάναμε τα βίντεο έναρξης. (Είχαμε ραντεβού)

Αυτά τα αναφέρω για να σας κοινοποιήσω ότι όλη την ευθύνη την φέρω προσωπικά εγώ που δεν εφάρμοσα στην προκειμένη περίπτωση αυτά που διδάσκω ως εισηγητής αυτογνωσίας στην σχολή αγάπης εαυτού που έχω ιδρύσει και διενεργούμε 60 εισηγητές σεμινάρια χωρίς καμία αμοιβή .

Το πρώτο και σημαντικό να βγαίνεις και να εκφράζεσαι η να τοποθετείσαι όταν συμβαίνει κάτι που δεν συνάδει με το Δίκαιο

Και το δεύτερο και σημαντικότερο, υπάρχει μια ερώτηση που χρειάζεται να κάνεις στον εαυτό σου πριν συνεργαστείς με τον οποιοδήποτε.

Η ερώτηση είναι αυτόν(αυτούς) τους εμπιστεύομαι?

Αν η απάντηση είναι όχι, δεν προχωράς σε συνεργασία διότι αυτό θα το βρεις μπροστά σου.

Και αυτό ακριβώς έγινε με το just.

Ενώ είχα πολλά δεδομένα την τελευταία 4ετια που συνεργάζομαι μαζί τους ανταποδοτικά με τα κοστούμια μου ,η προσωπικότητα μου αγνόησε αυτά τα γεγονότα για να βγει στο γυαλί που λέμε 😅.

Ποια γεγονότα θα μου πείτε με έκαναν να μην εμπιστεύομαι αυτή τη παραγωγή?

Ενδεικτικά για να καταλάβετε την ευθύνη μου ( ασχέτως αν προστατεύομαι και είναι η ιδανικότερη αυτή η εξέλιξη).

Προσωπικά έχουν χαθεί 2 κοστούμια μου ενώ είχαν δοθεί σε γύρισμα του just και δεν με αποζημίωσαν ποτέ.

Πολλά ρούχα μου είχαν επιστραφεί σε διαφορετική κατάσταση απ αυτή που είχαν παραχωρηθεί.

Οι ενδυματολόγοι ερχόταν τελευταία στιγμή να διαλέξουν τα κοστούμια κάθε φορά και επειδή ένιωθα το αδιέξοδο τους διότι τους ενημέρωναν πάντοτε τελευταία στιγμή τους συμπονούσα και δεν τους αρνιόμουν ποτέ (μια φορά πέρυσι που το έκανα με παρακάλεσαν και ενέδωσα ξανά).

Η συνέχεια στο πρώτο σχόλιο», έγραψε ο Ερωτόκριτος αναρτώντας τα μηνύματα που αντάλλαξε με στέλεχος της παραγωγής.