Πριν από λίγες ώρες στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε ένα απόσπασμα με τον έντονο διαπληκτισμό του Light με τους κριτές του «Fame Story» αλλά και τον Νίκο Κοκλώνη στο live  την Παρασκευή.

Πιο συγκεκριμένα, ο τράπερ έδειξε την δυσαρέσκειά του με το τραγούδι «Ντερμπεντέρισσα» που επιλέχτηκε για την διαγωνιζόμενη, χαρακτηρίζοντας το τραγούδι “απολίθωμα” και μια κακή επιλογή για οποιονδήποτε διαγωνιζόμενο.

Η Κατερίνα Καινούργιου, ζήτησε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάσει τις δηλώσεις του Light και εκείνος βγήκε εκτός εαυτού.

«Εγώ στην αρχή είχα χαρακτηρίσει ως έξυπνη κίνηση του σταθμού να βάλει τον Light στην κριτική επιτροπή. Τον βάλανε λοιπόν και παραδέχομαι ότι εκφράσει ένα κομμάτι της νεολαίας με μια ραπ-τραπ, η οποία από τη βωμολοχία πηγαίνει στο βρωμόξυλό στα βραβεία. Εγώ το βρήκα ελκυστικό να διαφωνήσει, αλλά το να τους καπελώσει όλους λέγοντας ότι είναι βαρετό και που το βρήκατε αυτό με ανυπαρξία επιχειρημάτων, εγώ δεν το δέχομαι. Ο Αντώνης μένει ήρεμος; Ο συνθέτης, Γιώργος Θεοφάνους μένει ήρεμος;», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε εκνευρισμένος: «Αυτό το πράγμα είναι ανήθικο, είναι άστα να παν΄ στο δ@@@ο. Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζιδάκις, τι είναι ο Θεοδωράκης, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι η ελληνική μουσική και τι είναι ο αδελφός μου. Θα έρθει ο Light να μου πει αν είναι βαρετό το τραγούδι; Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος και αυτόν να τον έχουμε ως επιτροπή ενός talent show; Αυτή είναι ακαδημία της ροχάλας των Εξαρχείων του Light;».

«Δεν με κ@@@@ε λέω εγώ που θέλετε και την γνώμη μου. Δεν είπα γνώμη απλά είμαι έξαλλος. Τι θα μείνει από αυτό το παιδί μετά από κάποια χρόνια που θα περάσει η μπογιά του και δεν θα μπορεί να δέρνει τους συναδέλφους του; Πείτε μου ένα τραγούδι του; Είναι ανήθικο όλο αυτό», κατέληξε.