Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα είχαν ως αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι να είναι κλειστοί χθες Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.

Το πρωί της Παρασκευής ο Ετεοκλής Παύλου αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή του πως ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα, καθώς έπρεπε να πάει την κόρη του στο νοσοκομείο.

«Η Μελίτα μου είναι αρρωστούλα, είναι σπίτι και θέλω να πω κάτι. Τι πέρασα χθες στους δρόμους, τι τράβηξα και πραγματικά προβληματίστηκα. Είμαι έξαλλος από χθες. Η Μελιτούλα είναι άρρωστη, έχει βρογχίτιδα και το μεσημέρι χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο.

Ήταν η μέρα που ήρθε ο Ερντογάν εδώ στην Ελλάδα, δεν το πίστευα ότι θα παρέλυε όλη η πόλη και δεν θα μπορούσα να πάω σε ένα νοσοκομείο. Βρίσκομαι εγκλωβισμένος στην Αθήνα, να θέλω να φτάσω στο νοσοκομείο και να κλείνει ο ένας δρόμος μετά τον άλλο», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου στο Breakfast@Star:

Στη συνέχεια ο Ετεοκλής Παύλου πρόσθεσε: «Εγώ αγχωμένος να πρέπει να φτάσω στο νοσοκομείο, η Μελίτα ήταν ήδη εκεί με τον αδελφό μου. Σταματάω και ρωτάω έναν αστυνομικό: “με ποιον τρόπο μπορώ να φτάσω στο νοσοκομείο;” Και τι μου απαντάει; “Ε καλά τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι, κάτσε εδώ που είσαι”.

Του λέω: «πρέπει να πάω στο νοσοκομείο, τι θα πω στο παιδί; Βρες μου μία εναλλακτική, από ποιον δρόμο μπορώ να πάω! Παιδιά, είστε με τα καλά σας;” Δεν γίνεται να παραλύουν τα πάντα επειδή συμβαίνει κάτι τέτοιο! Στεναχωρήθηκα, γιατί μπήκα στη θέση πολλών ανθρώπων που μπορεί να έζησαν κάτι παρόμοιο».