Συνέντευξη σε ένθετο περιοδικό γνωστής εφημερίδας παραχώρησε ο Νίκος Ζωιδάκης, ο οποίος μίλησε για την απώλεια του κουμπάρου του, Βασίλη Καρρά, εκφράζοντας παράλληλα την αγανάκτησή του για την τελευταία φωτογραφία του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή που κυκλοφόρησε μέσα από το νοσοκομείο.

«Είμαι στο στάδιο που προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει. Γνώρισα τον Βασίλη πριν από την κουμπαριά μας. Ήμασταν φίλοι πολλά χρόνια πριν… Κάθε του λέξη και κίνηση ήταν ένας σταθμός. Τελευταία φορά τον είχα δει την περασμένη Πέμπτη.

Η διάθεσή του ήταν μία χαρά με τα καλαμπούρια του… «Καλώς το κι ας άργησε» μου είπε… Μου είχε βαφτίσει τη μικρή μου κόρη, την Χριστίνα, στην οποία έδωσε το όνομα της γυναίκας του. Θεωρώ απαράδεκτο αυτό που έγινε, να ανέβει στο Διαδίκτυο φωτογραφία από τις τελευταίες ώρες του Βασίλη. Η οικογένεια διασφάλιζε μέχρι τελευταία στιγμή να μη βγει προς τα έξω το ότι ο άνθρωπός τους ταλαιπωρείται και πήγε δικός του άνθρωπος να κάνει αυτό το πράγμα;

Από τον Αύγουστο και μετά άρχισε να ταλαιπωρείται άσχημα. Ήξερε τι έχει, τα πάντα. Δεν ήθελε ούτε να σκεφτεί ότι θα πεθάνει. Είχε καρκίνο στον πνεύμονα. Με το που τον «καθάρισαν», πήρε τα πάνω του. Άρχισε και σχεδίαζε και στο στούντιο μπήκε… Είχαμε κάνει κι ένα τραγούδι πριν αρρωστήσει, που δεν ξέρω πότε θα βγει. Περιμέναμε να αναρρώσει για να μπορούμε να το παρουσιάσουμε παρέα μαζί» είπε ο Νίκος Ζωιδάκης.