Ο γνωστός ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης ξέσπασε δημόσια για τη δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους έξω από το αστυνομικό τμήμα. Ο αγαπημένος ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο οργής για το συμβάν στον λογαριασμό του στο TikTok.

«Υποστήριξε λέει ο αστυνομικός που ήταν στο τηλέφωνο και είχε αυτό το υφάκι ότι δέχεται 300 τηλεφωνήματα την ημέρα εκ των οποίων τα 50 είναι παραπλανητικά… Και εσένα τι σε νοιάζει βρε μ@@κα; Εσύ θα πας να τρέξεις με το περιπολικό; Δώσε το σήμα και άσε άλλους να αξιολογήσουν τον κίνδυνο. Θα σε κατηγορήσουν γιατί τους έστειλες τζάμπα άμα ήταν απάτη το τηλεφώνημα;» αναφέρει ο Σταύρος Νικολαΐδης:

Ενώ σχολιάζει: «Η άλλη 23 χρονών στο τμήμα που έχει τελειώσει Αξιωματικός, εγώ που είμαι άσχετος, το πρώτο που σκέφτηκα είναι να χτυπήσω να ψάξω το όνομα αυτού που απειλεί, αλλά και αν δεν το σκέφτηκες αυτό και δεν σκέφτηκες καν κοριτσάκι μου γλυκό να κρατήσεις την κοπέλα εκεί πέρα, είτε από βαρεμάρα, είτε επειδή είσαι ανόητη, δεν κάνει να είσαι Αξιωματικός Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι πολύ απλά τα πράγματα.

Μην ακούω για γενικεύσεις γιατί υπάρχουν και πάρα πολύ καλοί αστυνομικοί. Πέσανε σε ένα τμήμα 3-4 ηλίθιοι μαζί από τον καταδικασμένο έξω τον φρουρό, που ήταν καταδικασμένος και συνέχισε να είναι αστυνομικός», αναφέρει με ξεσπώντας ο γνωστός ηθοποιός.

@stavrosnikolaidis Τόσο καιρό συμβουλεύουν τις γυναίκες που κακοποιούνται να μην φοβούνται και να πάνε στην αστυνομία. Ιδού τα αποτελέσματα!!! #kyriaki #gynaikoktonia #elas ♬ πρωτότυπος ήχος – Σταύρος Νικολαΐδης