Το πρωί της Τετάρτης ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, κατηγόρησε την Έλενα Πολυκάρπου πως άφησε να υπονοηθεί ότι η ληστεία στο κατάστημά του στο Κερατσίνι ήταν σκηνοθετημένη, για να τραβήξει τα βλέμματα της δημοσιότητας.

«Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Πολυκάρπου, που για ακόμα μία φορά θέλει να με εκθέσει και το έκανε θέμα ενώ ξέρει την αλήθεια. Και επιβεβαιώνω την αλήθεια με τη δεύτερη ληστεία που έστειλα στο βίντεο. Η κυρία Πολυκάρπου έχει εμμονή να θέλει να με εκθέτει», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Εγώ κάνω τη δουλειά μου», απάντησε η Έλενα Πολυκάρπου, πυροδοτώντας την έκρηξη του φαρμακοποιού.

«Κάνεις τη δουλειά σου για να με εκθέτεις! Έχει έρθει αντιμέτωπη και η αδελφή μου μαζί σου! Έχεις γίνει η νούμερο ένα κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης!», ξέσπασε στη συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Είσαι καλά, Σπύρο μου; Τι είναι αυτά που λες; Σε στηρίζω τόση ώρα αλλά δεν δέχομαι τέτοιες προσβολές για μία συνεργάτιδά μου όπως η Έλενα που είναι κυρία με Κ κεφαλαίο, τεράστια ρεπόρτερ», είπε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να υποστηρίξει τη συνάδελφό της.

«Εγώ πληρώνομαι πολλά χρόνια για να κάνω την κατίνα και το κάνω με αξιοπρέπεια! Δεν πήγα στο Survivor για να κάνω ό,τι έκανες εσύ! Ξαναβάλτε το βίντεο να δείτε τι είπα, εγώ είπα ντροπή σε όσους βγαίνουν και λένε κάτι τέτοιο!», είπε υπερασπιζόμενη τον εαυτό της η δημοσιογράφος.

«Κατερίνα μου, θα σου πω κάποια στιγμή κατ’ ιδίαν τι μου έχει κάνει η συγκεκριμένη κυρία. Τέθηκε η ζωή της υπαλλήλου μου σε κίνδυνο κι εσύ βγήκες και είπες ότι ήταν στημένη η ληστεία! Ντροπή σου!», είπε κλείνοντας έξαλλος την τοποθέτησή του ο Σπύρος Μαρτίκας.