Η Ζέτα Θεοδωροπούλου βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της,  η απόλυτη ευτυχία και έρωτας στο πλευρό του αγαπημένου της Πάνου Ταχτσίδη .

Σε δεκατρείς μέρες  ο διεθνής άσσος της Verona και το πρώην μοντέλο θα ενώσουν της ζωές τους  σε μια σεμνή τελετή μεταξύ φίλων και γνωστών στο Ναύπλιο.

Μην νομίζετε ότι είναι τυχαία η επιλογή της πόλης, αφού ο Ταχτσίδης κατάγεται από το Ναύπλιο και στην μεγάλη αυτή στιγμή της ζωής του, θέλει να την ζήσει στα μέρη που μεγάλωσε, στις αλάνες που έριξε τις πρώτες μπαλιές .

Επιθυμία  των μελλονύμφων είναι να διαφυλάξουν όσο γίνεται το χαρμόσυνο γεγονός μακριά  από τα φώτα της δημοσιότητας.

 Έτσι, έχουν ζητήσει από τους περίπου 250 καλεσμένους τους να μην αφήσουν να διαρρεύσει η ακριβή τοποθεσία των μυστηρίων και του πάρτι, ούτε φυσικά να διοχετεύσουν φωτογραφίες απ’ αυτά στα social media.

 Κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι τελικά μόνο ο φίλος του Πάνου, ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Νίκος Ζιαμπάρης.

Η εφτά μηνών κορούλα τους θα πάρει το όνομα Αφροδίτη, έτσι όπως λένε ακριβώς την μητέρα του ποδοσφαιριστή.

Το ζευγάρι λίγες μέρες πριν θέλησε να περάσει  στιγμές χαλάρωσης και ο Πάνος λίγο παραπάνω αναζητούσε να φορτήσει τις μπαταρίες του, να ξεκουραστεί μετά τους φιλικούς αγώνες της εθνικής στην Αυστραλία.

Η Ζέτα προετοίμαζε καιρό το ταξίδι-έκπληξη στη Μύκονο για τον αγαπημένο της, κι έτσι το τριήμερο αυτό ήταν το ιδανικότερο, για να ξεχάσουν λίγο τα άγχη και τις προετοιμασίες του γάμου τους.

Η όμορφη Ζέτα πάντως σχεδίασε μόνη της το νυφικό, που θέλει να βάλει την ξεχωριστή αυτή στιγμή της ζωής της, και το έδωσε στην φίλη  και σχεδιάστρια μόδας Marina Dranishnikova.

Παραμυθένιο το φαντάστηκε, όπως το όνειρο που θα ζήσει το Σάββατο 25 Ιουνίου…

Η ώρα η καλή!