Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε τον απολογισμό της και απάντησε στα όσα είχαν γραφτεί πέρυσι για την παραγωγή του «Just the two of us», ότι βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα του Mega γρήγορα και γι’αυτό υπήρχαν και πολλά προβλήματα.

Η ίδια βέβαια τα κατάφερε και αρκετοί στην πορεία της «έβγαλαν το καπέλο». «Για ευνόητους λόγους δε θα κρίνω την παραγωγή. Ας μείνει ο καθένας με τα συμπεράσματα του. Για μένα ήταν ένα τεράστιο σχολείο το Just the two of us». Ανατράπηκαν όλα όσα γνώριζα, καθώς κλήθηκα να αντιμετωπίσω πράγματα που ουδέποτε είχα σκεφτεί ότι μπορεί να ήταν δικές μου αρμοδιότητες. Δε θα έλεγα όχι στο συγκεκριμένο πρότζεκτ, αν γύριζα το χρόνο πίσω. Καταρχήν, κέρδισα κάτι πολύτιμο και χαίρομαι που θα το έχω στην επόμένη μου δουλειά, απεγκλωβίστηκα από το autocue, αποφάσισα να το πάρω πάνω μου. Ένιωθα ότι με το autocue περιοριζόμουν», εξήγησε στο Hello η Ζέτα.

Μιλώντας για το νέο project του σταθμού που θα παρουσιάζει, το «Rising Star» είπε: «Πρόκειται για μια πολύ ακριβή παραγωγή. Το Mega έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει γι’ αυτό το πρότζεκτ, το οποίο βασίζεται απόλυτα στην άποψη των τηλεθεατών».