Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο κανάλι της στο Youtube.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πρόσφατη συνέντευξή της στο Νίκο Χατζηνικολάου και για την απόφασή της να μην δίνει συνεντεύξεις.

«Δεν το έχω πια με τις συνεντεύξεις, κάποτε το είχα. Η συνέντευξη που έδωσα στον Νίκο Χατζηνικολάου κάνει για δέκα. Το άγχος που είχα, δεν θες να το ξέρεις. Το σκεφτόμουν μια εβδομάδα πριν. Το βράδυ που έπαιξε η συνέντευξη και μόλις τελείωσε η συνέντευξη έπαθα κρίση πανικού. Έπαθα μετά κάτι στο δόντι και με τράβηξε δύο μήνες, δεν το θεωρώ τυχαίο. Προήλθε από την κρίση πανικού. Και έχω καταλάβει και το νιώθω ότι είναι υπερβολικό, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έχω πάθει αυτό το πράγμα με τις συνεντεύξεις, έχω εκτεθεί πολλές φορές, έχω πει διάφορα πράγματα. Έχουν ασχοληθεί μαζί μου με πράγματα που μπορεί να μην έχω πει ποτέ, έχω κουραστεί. Το θεωρώ κατόρθωμα το να υπάρχω στον χώρο χωρίς να δίνω συνεντεύξεις. Κανονικά έπρεπε να φας “παντόφλα”. Τρεις μέρες τώρα περνάω δύσκολα, βλέπω εφιάλτες», είπε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Στη συνέχεια η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για την απόφασή της να μην κάνει οικογένεια, αλλά και για την ψυχοθεραπεία.

«Έχω κάνει πολλά πράγματα σε σχέση με την ψυχοθεραπεία. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία πολλά χρόνια, έχω κάνει αλλά ενεργειακά, έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και άλλα πολλά. Έχω πολλά εργαλεία στην τσέπη μου, το αν θα τα χρησιμοποιήσω όμως, είναι άλλο θέμα. Γενικά δεν μιλάω πολύ για όλα αυτά, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα πιστεύουν καθόλου και έρχονται μετά και μου λένε “μωρέ είσαι χαζή; Είναι δυνατόν;”. Σε αυτόν τον άνθρωπο που είναι τόσο αρνητικός δε με ενδιαφέρει να του αλλάξω γνώμη και ούτε πρόκειται. Κρατάει αυτός την άποψη του κρατάω και εγώ τη δική μου και ότι κάνει καλό στην ψυχούλα του καθενός», είπε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Όσον αφορά στην επιλογή της να μην κάνει οικογένεια, η Ζέτα Μακρυπούλια εξομολογήθηκε: «Τα τελευταία χρόνια συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι σε φάση για οικογένεια. Μέχρι και πριν από πέντε χρόνια περίμενα πότε θα χτυπήσει αυτό το καμπανάκι και δεν χτυπούσε. Έχω πει μέσα μου ότι ίσως είναι και για καλό γιατί εγώ με όλα αυτά που γίνονται θα ήμουν σαν την τρελή, δεν θα κοιμόμουν. Για τη δίκη μου ψυχοσύνθεση με διευκολύνει ότι δεν ζω το άγχος του να είσαι γονιός και έχω μείνει απλά στα άγχη τα δικά μου. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Είμαι οκ με το να μην γίνω μητέρα, έχω βάλει τα όρια μου σε όλο αυτό».

Κλείνοντας η Ζέτα Μακρυπούλια τόνισε: «Επειδή έχω δουλέψει παρά πολύ και έχω χάσει πολλά πράγματα της ζωής λόγω του ότι ήμουν είτε σε ένα στούντιο είτε στο θέατρο. Πλέον τα έχω απλοποιήσει τα πράγματα και μου αρέσει που μπορώ να επιλέγω τι θα κάνω».