Το βράδυ της Τετάρτης 25/6 πραγματοποιήθηκε κοσμική εκδήλωση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, και σε αυτή παρευρέθηκαν πολλοί επώνυμοι από το χώρο της τηλεόρασης. Ανάμεσά τους και η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία αναφέρθηκε στο τέλος της εκπομπής της για αυτή τη σεζόν, που είναι σε λίγες ημέρες από τώρα, ενώ σχολίασε και όσα συνέβησαν με τον Κώστα Τσουρό στο Mega.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο παρουσιαστής ενώ ετοιμαζόταν για την εκπομπή του το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενημερώθηκε ότι δεν θα βγει στον αέρα και ότι με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε ο κύκλος του στο κανάλι, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση και σχολιάστηκε πολύ έντονα από τα υπόλοιπα προγράμματα.

Αρχικά, η παρουσιάστρια είπε: «Νιώθω έτοιμη να ξεκουραστώ. Όσοι τερμάτισαν είναι νικητές. Δεν μου αρέσει να λέω αν έκαναν 5% ή 10%…».

Στη συνέχεια, για τον Κώστα Τσουρό δήλωσε: «Θεωρώ άκομψο μια εκπομπή να μη χαιρετά το τηλεοπτικό κοινό. Από εκεί και πέρα κάθε εμπόδιο για καλό. Τα καλύτερα έρχονται και για εκείνον και για το κανάλι».

Η παρουσιάστρια παραχώρησε εκ νέου δηλώσεις στο «Breakfast at Star», έχοντας δίπλα της την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στην οποία έκανε πρόταση συνεργασίας.

Η Ζήνα Κουτσελίνη είπε χαρακτηριστικά: «Την έχω καλέσει στην εκπομπή και το σκέφτεται ακόμα. Θα έκανα μαγκαζίνο μαζί της», με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να απαντά: «Άμα η Ζήνα έκανε, δεν θα έκανα εγώ;».

Η Ζήνα Κουτσελίνη επισήμανε: «Εγώ πάντα επένδυα στις παρέες. Δεν με νοιάζει ποιος λέει την πρώτη καλησπέρα, καλημέρα, καληνύχτα. Την πιστεύω σαν παρουσιάστρια. Κρατάμε τα καλά. Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι υπήρξε μια περίοδος που είχαμε απομακρυνθεί».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόνισε: «Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω στην τηλεόραση».