Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Διαμαντής Καραναστάσης το βράδυ της Πέμπτης 2/11 βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Η πρόεδρος τους κόμματος, «Πλεύση  Ελευθερίας» και ο σύντροφός της μίλησαν μεταξύ άλλων, για τη πρώτη γνωριμία τους, για τη σχέση τους αλλά και το κομμάτι της πολιτικής.

«Η Ζωή προσπαθεί να με πείσει ότι έχω μπει στην πολιτική, εγώ δεν το έχω αποδεχτεί ακόμα πλήρως. Είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και ειδικά το κομμάτι του ότι είμαστε μαζί σε αυτό το πράγμα. Είναι δύσκολο σε έναν χώρο όπως είναι το σπίτι, που είναι χώρος αποσυμπίεσης, να μεταφέρονται αναγκαστικά εντάσεις της ημέρας. Είναι πολύ δύσκολο το κομμάτι του συντρόφου και επειδή είμαστε μαζί ότι κάνουμε, το κρίνουν, είτε είναι θετικό είτε αρνητικό. Σκέφτεσαι, κάθεσαι, κρατιέσαι και λες “αν δεν ήταν η σύντροφός μου, θα έσπαγα κεφάλι”. Η ισορροπία είναι πολύ δύσκολη, με τα χρόνια το μαθαίνεις όμως», είπε αρχικά ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Στη συνέχεια ο Διαμαντής Καραναστάσης διηγήθηκε με χιούμορ την δική του εκδοχή από την ημέρα της γνωριμία τους.

«Συγγνώμη, δεν θέλω να μιλάω συνέχεια αλλά θέλω να πω κάτι το οποίο δεν το ξέρει πάρα πολύ ο κόσμος. Γιατί σε αυτές τις ιστορίες ο καθένας έχει τη δική του οπτική. Εγώ σου είπα, θα σε εκθέσω σήμερα. Το 2015 λοιπόν, που η Ζωή ήταν ηρωίδα για πάρα πολύ κόσμο, της είχα γράψει ένα πολύ ζεστό email, είχα γοητευτεί από αυτή τη γυναίκα η οποία προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, σε μια περίοδο που συνέβαιναν έντονα πράγματα στη Βουλή. Αυτό το μήνυμα δεν το είδε ποτέ. Ένα χρόνο μετά βρίσκομαι στο θέατρο Τέχνης και την συναντώ, λέω θα τη μιλήσω. Μόλις την βλέπω της λέω “Ζώη…” και λιποθυμάει», είπε γελώντας ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Από την πλευρά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου περιέγραψε την πραγματική ιστορία της γνωριμίας τους λέγοντας: «Έχω πάει στο θέατρο Τέχνης, βγαίνουμε από την παράσταση, όντως ήταν εκεί ο Διαμαντής, με φωνάζει, εγώ όντως είχα εντυπωσιαστεί και αρχίζει να μου λέει για εκείνο το email που μου είχε γράψει. Αρχίζει μου μιλάει, πράγματι γοητεύομαι και από εκεί και πέρα δεν σταμάτησε ποτέ αυτή η σχέση. Νομίζω ήταν κάτι κεραυνοβόλο».

«Υπάρχουν φορές που γυρνάμε στο σπίτι μετά από μια δύσκολη ημέρα και μπορεί να ρίξουμε τους τόνους, αλλά μπορεί και να τους αυξήσουμε. Προσπαθούμε να κρατάμε την δουλειά μακριά από το σπίτι, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν γίνεται. Είναι μια καθημερινή δοκιμασία. Φροντίζουμε να κάνουμε συχνά πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με την πολιτική. Κάνουμε τις βόλτες μας, τους περιπάτους μας», κατέληξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.