Το Celebrity Travel, αφήνει την «αιώνια πόλη» και πετάει σε εξωτικό προορισμό! Την Πέμπτη 14 Ιουνίου, στις 00.30, στον ΑΝΤ1, ο Νίκος Κοκλώνης ξεκινάει παρέα με τη Μαρία Κορινθίου, τον Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους Ισμήνη, ένα ξεχωριστό οδοιπορικό στο Μαρόκο.

Πρώτη στάση το γοητευτικό Μαρακές. Πολύχρωμα παζάρια, πολυτελή παλάτια, διαδρομές στην έρημο. Γητευτές φιδιών, ακροβάτες και ιδιαίτερα φιλικές μαϊμούδες, στη μεγαλύτερη πλατεία της Αφρικής.

Ο Νίκος Κοκλώνης οδηγεί τους καλεσμένους του σ’ ένα ταχύρυθμο σεμινάριο στα παραδοσιακά αρώματα και τα μπαχαρικά της φυλής των βερβερίνων.

Το Celebrity Travel κάνει μια βουτιά στο μαγικό κόσμο του Υβ Σεν Λωράν που αγάπησε με πάθος το Μαρόκο και αποτέλεσε δεύτερο σπίτι του αλλά και πηγή έμπνευσής του.

Οι μεγαλύτερες εκπλήξεις όμως για τον Γιάννη και τη Μαρία, δεν κρύβονται στην πόλη αλλά στο δρόμο προς την έρημο Σαχάρα. Ανάβαση στην επιβλητική οροσειρά του Άτλαντα με βροχή, ομίχλη και κρύο και δύσκολο πέρασμα μέσα από βερβερίνικα χωριά με σπίτια χτισμένα από λάσπη.

Ο Νίκος Κοκλώνης επιφυλάσσει όμως στους καλεσμένους του και μία περιήγηση στο «Χόλλυγουντ» του Μαρόκου και πορεία στα χνάρια των παλιών καραβανιών, μέσα από την έρημο Σαχάρα. Και όλα αυτά την περίοδο του ραμαζανιού, μια δύσκολη περίοδο για κατοίκους και επισκέπτες.