Η Cher με αφορμή την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου σχετικά με την απαγόρευση των αμβλώσεων σε ορισμένες πολιτείες της Αμερικής, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Twitter μια δυσάρεστη εμπειρία από το παρελθόν.

«Όταν ήμουν μικρή, είχα 3 αποβολές. Την πρώτη στα 18. Ήμουν μόνη στο σπίτι μας. Ο Sonny (ο πρώτος της σύζυγος) μπήκε στο σπίτι και εγώ έκλαιγα και χτυπιόμουν στο πάτωμα. Όταν έφτασα στον γιατρό ούρλιαζα από τον πόνο. Δεν μπορούσα να σταματήσω ακόμα και στο ασανσέρ. Ο γιατρός με έστειλε κατευθείαν στο νοσοκομείο και στο χειρουργείο. Τι θα συνέβαινε σήμερα;», αναρωτήθηκε η διάσημη καλλιτέχνις μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter.

 

Όταν ένας θαυμαστές της σχολίασε πως δεν είχε ιδέα για την ιστορία της, η Cher απάντησε πως δεν πίστευε ποτέ, πως θα χρειαζόταν να το μοιραστεί.

«Μητέρες, αδερφές, θείες, ξαδέρφες, κολλητές… Καμία γυναίκα δεν είναι ασφαλής στην Αμερική. Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα είναι ασφαλής», πρόσθεσε η Cher.
Να θυμίσουμε ότι η Cher, έγινε τελικά για πρώτη φορα μαμά στα 22 της χρόνια, όταν έφερε στον κόσμο τον trans γιο της, Chaz Bono.

Λίγα χρόνια αργότερα έγινε και πάλι μαμά όταν ήρθε στον κόσμο  ο Elijah Blue Allman από τον δεύτερο σύζυγό της, Gregg Allman.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!