Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγε ώρες η δυσάρεστη είδηση, ότι η «Miss USA 2019», Cheslie Kryst, σκοτώθηκε πηδώντας από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη με τον θάνατό της να είναι ακαριαίος.

Η Cheslie Kryst διέμενε στον 9ο όροφο, αλλά μάρτυρες την είδαν στον 29ο όροφο σύμφωνα με την NY Post, που δημοσίευσε την είδηση.

Λίγες ώρες πριν πεθάνει δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Αυτή η μέρα να σου φέρει ανάπαυση και ειρήνη». 

 

 

Σύμφωνα με την NY Post, η Kryst έγραψε ένα σημείωμα, στο οποίο άφηνε τα πάντα στη μητέρα της, η οποία είχε κερδίσει τον τίτλο «Mrs. North Carolina» το 2002. 

Ωστόσο στο σημείωμα δεν αναφέρει τι την οδήγησε στην αυτοκτονία.

Η Kryst εργαζόταν ως ρεπόρτερ για το ExtraTV. Τον Οκτώβριο του 2019, η Kryst μίλησε στο Facebook για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. 

«Κάνω τα πάντα για να φροντίσω την ψυχική μου υγεία. Και το πιο σημαντικό είναι ότι μιλάω με έναν σύμβουλο. Μου δίνει στρατηγικές όταν είμαι λυπημένη ή χαρούμενη ή έχω βαρύ πρόγραμμα. Συχνά κλείνω το κινητό μου», είχε δηλώσει η Cheslie Kryst.

Η οικογένεια με επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Νοιαζόταν, αγαπούσε, γελούσε και έλαμπε. Η Cheslie ενσάρκωνε την αγάπη και προσέφερε σε άλλους ανθρώπους, είτε μέσω της εργασίας της ως δικηγόρος που μαχόταν για την κοινωνική δικαιοσύνη, είτε ως Μις ΗΠΑ, είτε ως παρουσιάστρια στο Extra. Κυρίως όμως ως κόρη, αδελφή, φίλη, μέντορας και συνάδελφος. Ξέρουμε ότι η επίδρασή της στη ζωή μας θα συνεχίσει να υπάρχει».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!