Οι Μέλισσες παραχώρησαν μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», με αφορμή την έναρξη της καλοκαιρινής τους περιοδείας.

Ο Χρήστος Μάστορας αναφέρθηκε σε μια κακή στιγμή που θα ήθελε να ξεχάσει, ενώ αποκάλυψε και ότι σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει τραγούδι αφιερωμένο στη σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

«Υπάρχει μία στιγμή μου, που είχε παίξει παντού και θέλω να την διαγράψω από τη χρονιά που πέρασε, άλλα δεν θέλω να αποκαλύψω ποια. Είχε μοιραστεί με όλο το Πανελλήνιο. Δεν μου αρέσει να προσπερνώ τις κακές μου στιγμές γιατί μου δίνουν έμπνευση. Δεν είναι συμβουλή, αλλά μου αρέσει να ζω τα πατώματά μου και να εμπνέομαι από αυτά» τόνισε ο Χρήστος Μάστορας.

«Μία κακή στιγμή της χρονιάς που θα ήθελα να διαγράψω είναι το λουμπάγκο που έπαθα πριν την πρεμιέρα μας», αποκάλυψε ο Κώστας Μαυρογένης.

«Το τραγούδι που θα αφιέρωνα στην κοπέλα μου δεν έχει βγει ακόμα. Έχει γραφτεί όμως και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο» αποκάλυψε ο Χρήστος Μάστορας για το τραγούδι που θα αφιέρωνε στην Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

«Το Crayon είναι τραγούδι που το εμπνευστήκαμε από την ιστορία ενός φίλου μας. Όλα μου προκαλούν άγχος στις πρεμιέρες. Θα ήθελα να μην έρχονται οι γονείς, οι συνάδελφοι, και οι μάνατζερ», αποκάλυψε επίσης ο frontman του συγκροτήματος Melisses.

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, είναι ένα από τα πιο hot ζευγάρια της showbiz, ενώ πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να αφήσει για λίγο πίσω τις υποχρεώσεις του και να ταξιδέψει μαζί στο Ντουμπάι.

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μοιράστηκαν μάλιστα και τις πρώτες φωτογραφίες από την απόδρασή τους στο Ντουμπάι στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.