Η Αναστασία τη νύχτα της Κυριακής βρέθηκε στο πλατό του After Dark του OPEN.

Η νεαρή τραγουδίστρια που σημειώνει τεράστια επιτυχία με το κομμάτι «Αμαρτίες» έδωσε μια εφ’ολης της ύλης συνέντευξη ενώ κάποια στιγμή που ο Θέμης Γεωργαντάς την ρώτησε για τη γιαγιά της που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, εκείνη δεν άντεξε και δάκρυσε.

Πιο συγκεκριμένα, η Αναστασία σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την έχασα πρόσφατα την γιαγιά μου και ήμασταν πολύ δεμένες. Γενικά η γιαγιά μου ήταν εκεί όλες τις στιγμές που την χρειαζόμουν. Δηλαδή μπορεί να ήμουν μικρή, οι γονείς μου να ήταν στη δουλειά και να πάθαινα κρίσεις πανικού. Ήταν μια φάση στη ζωή μου που πάθαινα κρίσεις πανικού από το υπερβολικό άγχος που είχα γιατί είναι κάποιες στιγμές που σκέφτεσαι πολλά αρνητικά πράγματα. Ας πούμε, εγώ φοβόμουν να μην χάσω τους γονείς μου εκείνη την περίοδο. Φοβόμουν τον θάνατο και πάθαινα κρίσεις πανικού».

«Θυμάμαι μια φορά πως ήμουν έξω με τις φίλες μου και με έπιασε η κρίση πανικού. Γυρίσαμε στο σπίτι αμέσως και πήγα στη γιαγιά μου και το μόνο που έκανα ήταν να ξαπλώσω μαζί της και να βάλω το χέρι της στην καρδιά μου. Μου έφυγαν όλα».

«Ήμουν το παιδί της γιαγιάς πάρα πολύ. Οπότε μου στοίχισε πάρα πολύ όλο αυτό. Επίσης, ότι γινόταν το έλεγα στην γιαγιά μου. Το πιο ακραίο που έπαθα και σκέφτηκα «ώπα, πρέπει λίγο να συνέλθεις» είναι πως όταν ήμουν στην κηδεία της και τελείωσε όλο αυτό, περίμενα να γυρίσω σπίτι για να πάω να της πω τι έγινε στην κηδεία της» συμπλήρωσε, εμφανώς συγκινημένη, η Αναστασία στο late night του OPEN.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!