Δανάη Μιχαλάκη: Μιλά για την έκταση που πήρε ο γάμος της στα media

 Δανάη Μιχαλάκη: Μιλά για την έκταση που πήρε ο γάμος της στα media

 

Η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε το βράδυ τη Τετάρτης καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» .

Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

«Τι πιο ωραίο να σου εύχονται. Οι ευχές που έχουμε πάρει είναι άπειρες. Πλέον είμαι μια κυρία και έχω τη λάμψη του γάμου. Δεν έχω δει καμία αλλαγή, βρήκα τον άνθρωπό μου. Η τρέλα συναντιέται με την τρέλα. Δεν κάναμε θρησκευτικό γάμο, θέλαμε ένα μεγάλο πάρτι. Ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Ο πατέρας μου έκλαιγε πολύ πριν με πάει στο δημαρχείο, έλεγε “την έχασα”», είπε η Δανάη Μιχαλάκη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην έκταση που πήρε το θέμα του γάμου της στα media: «Ανοίγουμε ένα πολύ μεγάλο θέμα. Το καταλαβαίνω ότι κάποιος πρέπει να ασχοληθεί για κάποιον λόγο. Απλά πρέπει καμία φορά να μπαίνουν όρια. Να σέβεσαι πως ο άλλος θέλει να κρατήσει προσωπική την προσωπική του ζωή, αλλιώς αν ήθελε κάποιος να μιλήσει, θα τα έβγαζε όλα στην φόρα. Δε νιώθω ότι ξεπεράστηκαν κάποια όρια, απλά καλό είναι ότι πρέπει να υπάρχουν και καταλαβαίνουμε ποιοι θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους και ποιοι όχι. Εγώ προσπαθώ να το κρατώ σε μια ισορροπία γιατί μετά δεν είναι αυτό προσωπική ζωή. Ήθελα να είναι κλειστό. Ήρθαν κι άνθρωποι εκτός αλλά δεν με χάλασε όλο αυτό που έγινε. Απλά δεν χρειαζόταν να γίνει».

Για το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης, η Δανάη Μιχαλάκη είπε: «Κάποια στιγμή όλα γίνονται αυτή τη στιγμή. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα». Ακόμη, αναφέρθηκε στο ταξίδι του μέλιτος που έκανε με τον Γιώργο Παπαγεωργίου στην Βόρεια Ιταλία.

Δείτε το βίντεο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top