Δανάη Μπάρκα: Η απάντησή της στις φήμες που τη θέλουν να κληρονομεί τα ποιήματα της Δημουλά

Δανάη Μπάρκα: Η απάντησή της στις φήμες που τη θέλουν να κληρονομεί τα ποιήματα της Δημουλά


Πριν από λίγες ημέρες η Κική Δημουλά έφυγε από της ζωή, άφησε πίσω της όμως μία μεγάλη κληρονομιά με τα ποιήματά της και ένα σημαντικό έργο, το οποίο θα μείνει στην ιστορία.

Η Δανάη Μπάρκα είχε πολύ στενή σχέση με την Κική και η καταξιωμένη ποιήτρια την είχε σαν εγγονή της. Αυτός είναι και ο λόγος που κυκλοφόρησε η είδηση πως η Κική Δημουλά άφησε κληρονομιά τα ποιήματά της στην κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου.

Η νεαρή ηθοποιός απάντησε μέσα από τα Instagram Stories της πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αλλά της είχε κάνει αφιέρωση σε ένα από τα πολλά βιβλία που της χάριζε κατά καιρούς: «Επειδή έχει γίνει μεγάλη αναπαραγωγή, θα παρακαλέσω να διευκρινιστεί ότι ουδέποτε η αγαπημένη μου Κική Δημουλά, που όντως είχα σαν γιαγιά μου λόγω της οικογενειακής μας σχέσης, μου άφησε κληρονομιά τα ποιήματά της. Πρόκειται για μία από τις πολλές αφιερώσεις της στα βιβλία που πάντα μου χάριζε. Ας σεβαστούμε την τεράστια απώλεια και ας είμαστε διακριτικά δίπλα στην οικογένειά της που χρειάζεται μόνο ηρεμία και αγάπη. Κληρονομιά είναι η ίδια και το έργο της, για όλους μας. Ευχαριστώ» διευκρίνισε η Δανάη Μπάρκα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top