Με αφορμή την ατάκα του Θανάση Ευθυμιάδη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για ένα παλαιότερο σκηνικό με μια συνάδελφό του, η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε για πρώτη φορά τι συνέβη και δεν πρόβαλλαν πέρυσι μια συνέντευξη.

«Συμφωνώ πάρα πολύ σε αυτό που είπε πως όταν βλέπουμε έναν άνθρωπο που δεν υγιής ψυχικά να μιλήσει, δεν τον εκμεταλλευόμαστε. Και σε αυτό το σημείο θα πω ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους της εκπομπής μας, που δεν φαίνονται, γιατί όταν εμάς μας συνέβη πέρυσι κάτι αντίστοιχο και το λέω για να πω ένα μεγάλο μπράβο για την αξιοπρέπεια των ανθρώπων που κρύβονται στα αυτιά μας και παντού», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Στη συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε: «Εμείς πέρυσι συναντήσαμε την περίπτωση μιας ηθοποιού που μας υποδέχτηκε στο σπίτι της και δεν ήταν σε κατάσταση να μιλήσει. Παρότι η ίδια επέμενε να δείξουμε τη συνέντευξη και είπε πράγματα τα οποία μπορεί να την εξέθεταν, η ομάδα μας αποφάσισε, χωρίς καν να φτάσει σε εμάς, να μας ενημερώσει για το σκηνικό και δεν παίχτηκε τίποτα».

Στο τέλος, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε: «Πόσο σπουδαίο είναι στο βωμό της τηλεθέασης, του τίτλου και του κλικαρίσματος να μην εκθέτουμε ανθρώπους, να μην βιάζουμε προσωπικότητες, να μη δολοφονούμε χαρακτήρες και να αφήνουμε τους ανθρώπους να τους θυμόμαστε όπως τους αξίζει».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!