Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» παραχώρησε η Δανάη Παππά, η οποία μίλησε για τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη, το ενδεχόμενο ενός γάμου και την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά.

Μικρή ονειρευόσουν τη μέρα που θα παντρευτείς; 

Δεν έχω στο μυαλό μου τόσο τον γάμο, όσο την οικογένεια. Από μικρή ήθελα να κάνω παιδιά. Σκεφτόμουν πάντα ένα σπίτι με μια μεγάλη αυλή, όπου θα παίζουν τα παιδιά μου με τα σκυλιά. Τον γάμο μου τον σκέφτομαι πάντα σαν ένα μεγάλο πάρτι. Δε θέλω να έχω άγχος για κανέναν, θέλω να είναι όλοι άνετοι. Αυτό που βλέπω σε γάμους και με στενοχωρεί είναι ότι η νύφη και ο γαμπρός αγχώνονται περισσότερο για τους καλεσμένους και δεν κοιτάνε να απολαύσουν τη μέρα. Εγώ θέλω οι καλεσμένοι να περάσουν καλά γιατί τους έχω καλέσει στη σημαντικότερη ημέρα της ζωής μου.

Είσαι σε μια φάση της ζωής σου που ο γάμος περνάει από το μυαλό σου;

Μέχρι στιγμής δεν περνάει. Και εγώ και ο σύντροφός μου λέμε “όπως τα φέρει ο καιρός”. Δεν αγχωνόμαστε ούτε λέμε “α, είμαστε πολύ καιρό μαζί και τι θα κάνουμε”. Είμαστε πολύ καλά μαζί και το απολαμβάνουμε αυτό.

Τι σε γοήτευσε στον Λάμπρο Λάζαρη και η σχέση σας αντέχει στον χρόνο, γιατί αυτό στις μέρες μας δεν είναι σύνηθες φαινόμενο;

Είναι πράγματι δύσκολο, το βλέπω και σε φίλους και συνεργάτες μου. Είναι δύσκολο να κρατηθεί μια σχέση. Έτσι όπως έχει γίνει η κοινωνία μας και με τα social media και τις εφαρμογές που υπάρχουν, είναι δύσκολο να βρεις τον πραγματικό έρωτα. Ο καθένας από τη μια είναι επιλεκτικός, που είναι πολύ καλό αυτό, από την άλλη όμως έχει γίνει και πιο περίεργος. Εμείς όμως τα καταφέραμε! Αυτό που με γοήτευσε πιο πολύ στον Λάμπρο είναι πως είναι εργασιομανής, όχι με την άποψη ότι θα δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ ασταμάτητα, αλλά θέλει να γίνεται καλύτερος κάθε μέρα.

Αυτό βοηθάει και εμένα, γιατί και εγώ είμαι έτσι με τη δουλειά μου. Είναι πολύ ωραίο να μην έχεις γκρίνιες τύπου “α, πάλι δουλεύει”, “γιατί να μη μπορούμε να φύγουμε”. Φτιάχνουμε λοιπόν το πρόγραμμά μας έτσι ώστε να μην πηγαίνει πίσω η δουλειά μας, που είναι η προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή, αλλά να βρίσκουμε και χρόνο να είμαστε μαζί.

Έχετε μια ιδιαίτερη χημεία μεταξύ σας, θα σκεφτόσασταν να κάνετε κάτι μαζί τηλεοπτικά;

Μας είχαν κάνει μια πρόταση για μια ταξιδιωτική εκπομπή και το σκεφτόμασταν πολύ σοβαρά. Ήταν να γίνει αλλά μετά έσκασε ο covid και δεν τα καταφέραμε. Μετά ήρθε ο “Σασμός” στη ζωή μου. Υπάρχει πάντως αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Είμαστε πολύ διαφορετικοί, μας αρέσουν τα ίδια πράγματα, οπότε ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλον.

Ζήλια στη σχέση σας υπάρχει, γιατί είσαι μια πολύ ωραία κοπέλα που σίγουρα θα έχεις πολλούς θαυμαστές;

Στην αρχή ήταν δύσκολο, γιατί λόγω της προβολής μου στέλνουν πολλά μηνύματα, μου μιλάνε στον δρόμο. Δεν είναι εύκολο αυτό σε μια σχέση, όμως όλα λύνονται με τη συζήτηση. Το να εξηγείς στον άλλον τι ακριβώς συμβαίνει είναι το καλύτερο, γιατί ο σύντροφός μου δεν είναι του χώρου.

Οι ερωτικές σκηνές που μπορεί να έχεις για τις ανάγκες ενός σίριαλ είναι ένα μικρό “αγκαθάκι” στη σχέση σας;

Και αυτό με τη συζήτηση λύνεται. Είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κάποιος τι ακριβώς συμβαίνει, αρκεί να υπάρχει θέληση. Με τις ερωτικές σκηνές, αυτό που λέω πάντα, είναι ότι πρόκειται για τη δουλειά μου, δεν είναι κάτι που το θέλω. Το πραγματικό συναίσθημα βγαίνει απ΄ έξω και εκείνη τη στιγμή είσαι ο ρόλος.

Το καμπανάκι της μητρότητας έχει χτυπήσει αν και είσαι μικρή;

Ναι, έχει χτυπήσει. Νομίζω από πάντα χτύπαγε αυτό το καμπανάκι. Σαν Δανάη το θέλω πάρα πολύ να κάνω παιδιά. Καταλαβαίνω ότι είμαι μικρή, αλλά ότι και να έρθει είναι καλοδεχούμενο.

Ο Λάμπρος έχει τα στοιχεία που θα ήθελες να έχει ο πατέρας των παιδιών σου;

Ναι, τα έχει. Γι’ αυτό και το σκέφτομαι. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε και σε σχέση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!