Έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό του Λάμπρου Λάζαρη βιώνει τα τελευταία δυόμιση χρονιά η Δανάη Παππά. Η ηθοποιός και ο αγαπημένος της περνάνε πολύ χρόνο μαζί και κάθε φορά που έχουν ελεύθερο χρόνο φροντίζουν να κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν.

Ο Λάμπρος Λάζαρης πρόσφατα έγινε κατά έναν χρόνο μεγαλύτερος έγινε ο Λάμπρος Λάζαρης και η σύντροφός του και ηθοποιός του «Σασμού», Δανάη Παππά, του διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό πάρτι για τα γενέθλιά του.

Χορός, τραγούδι, κέφι, μια εντυπωσιακή τούρτα, Βραζιλιάνες χορεύτριες και κλίμα χαράς και αγάπης ήταν όλα όσα συνέθεσαν την βραδιά τους!

Το παρών έδωσαν και πολλοί ηθοποιοί του «Σασμού» όπως η Ευγενία Σαμαρά, η Βέρα Μακρομαρίδου με τον σύντροφό της και επίσης ηθοποιό, Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, η Σάντυ Χατζηιωάννου (Τζένη από τον Σασμό), ο Θανάσης Πατριαρχέας με τη σύζυγό του, Βίβιαν, αλλά και ο τηλεοπτικός Πετρής, ο Κώστας Νικούλι, με τη σύντροφό του.

Από το πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει η καλή φίλη του ζευγαριού, Κατερίνα Καινούργιου που πρόσφατα είχαν πραγματοποιήσει οι τρεις τους ένα μαγικό ταξίδι στην Ιταλία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!