Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Daniel Radcliffe, καθώς η επί χρόνια σύντροφός του Erin Darke έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ο 33χρονος πρωταγωνιστής των ταινιών Harry Potter και η 38χρονη σύντροφός του έγιναν γονείς, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Daily Mail.

Η βρετανική ιστοσελίδα δημοσίευσε φωτογραφίες από τις βόλτες του ζευγαριού με το νεογέννητο παιδί τους στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Ο Daniel Radcliffe και η 38χρονη ηθοποιός είναι μαζί από το 2012, όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Kill Your Darlings. Σε συνέντευξή της από το 2016, η Νταρκ είχε πει για τον σύντροφό της: «Απλά είμαι συνεχώς ευγνώμων που μεγάλωσα σε μια εποχή όπου διδάχτηκα να περιμένω να κάνω σχέση μέχρι να είναι κάποιος που σε κάνει ευτυχισμένη και σε σέβεται και σε υποστηρίζει».

Ο Daniel Radcliffe εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με την σύντροφό του, Erin Darke, για πρώτη φορά από το 2014. Είναι μαζί σχεδόν 10 χρόνια και προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους όσο πιο ιδιωτική γίνεται.

Οι δυο τους πήγαν στην πρεμιέρα της ταινίας The Lost City στην οποία εκείνος πρωταγωνιστεί, μαζί με τους Sandra Bullock, Channing Tatum και Brad Pitt, και ήταν υπέροχοι.

Τελευταία φορά, τους είδαμε πριν από 8 χρόνια στα Tony Awards.