Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» μίλησε η Δέσποινα Μοίρου, η οποία αναφέρθηκε στην κόντρα που είχε δημιουργηθεί με τον Θανάση Ευθυμιάδη, ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για παρεξήγηση, καθώς τελικά ο ηθοποιός δεν ευθύνεται για την απομάκρυνσή της από τη σειρά “Αρχιπέλαγος”, όπως θεωρούσε εδώ και 15 χρόνια.

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ενημερώθηκα και εγώ και ο Θανάσης Ευθυμιάδης ότι δεν ήταν εκείνος ο άνθρωπος που με είχε βγάλει από το Αρχιπέλαγος. Ο συντελεστής που με είχε ενημερώσει τότε ότι ο Ευθυμιάδης ζητάει να φύγει από τη σειρά», δεν ήταν τελικά αυτός. Χθες, λοιπόν, είχα και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Θανάση για αρκετή ώρα».

«Θεωρώ τεράστια διαβολή όλο αυτό και μάλιστα το πιο τραγικό είναι ότι εγώ για 15 χρόνια, από τότε που έγινε η σειρά αυτή, νόμιζα ότι φταίει ο Θανάσης. Ο άνθρωπος της παραγωγής μού είχε πει “Δέσποινα πρέπει να σε βγάλουμε γιατί δεν σε θέλει ο Ευθυμιάδης”. Για 15 χρόνια υπήρχε μια παρεξήγηση ενώ τον ρόλο του κακού δεν είχε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, αλλά κάποιος άλλος» πρόσθεσε στη συνέχεια η Δέσποινα Μοίρου, ξεκαθαρίζοντας μία και καλή τα πράγματα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!