Μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε το βράδυ της Δευτέρας τους Πάσχα η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι αναφορές της δημοφιλούς τραγουδίστριας στο τέλος της συνεργασίας της με τον Φοίβο, στην κόντρα με την Άννα Βίσση, αλλά και στο τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους που απέρριψε.

«Το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας μου συνδέεται με τον Φοίβο, οπότε ήταν πρωτογενές το υλικό. Υπάρχει ένα τραγούδι που απέρριψα κι έγινε επιτυχία, ήταν με τον Γιώργο Θεοφάνους, ο Θυμός. Δεν το είπα γιατί ήταν πάνω στη φάση που έφευγα από τον Φοίβο και δεν ήταν το σωστό timing να κάτσει, αλλά αυτό ήταν ένα πολύ όμορφο τραγούδι», αποκαλύπτει η Δέσποινα Βανδή.

Ο Φοίβος υπήρξε για χρόνια φίλος και συνεργάτης της. Πώς ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση; «Με τον Φοίβο το κεφάλαιο έκλεισε γλυκόπικρα. Δεν μπορώ να σου πω εντελώς χαρωπά. Ήταν ένα χωρισμός που έπρεπε να συμβεί. Έπρεπε να συμβεί γιατί θεωρώ ότι είχαμε κάνει έναν κύκλο και οι δύο που έπρεπε να κλείσει για καλό και των δύο. Αισθανόμουν ότι ήθελα να πω τραγούδια και άλλων συνθετών και αυτό το πράγμα κάποια στιγμή άρχιζε λίγο να με πνίγει. Ήθελα πολύ να το κάνω. Δεν αποκλείω καθόλου να συνεργαστούμε στο μέλλον. Τον εκτιμώ αφάνταστα, του χρωστάω πάρα πολλά, τον έχω πολύ καλά μέσα μου, γιατί βιώσαμε μαζί βήμα βήμα όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχίας», αναφέρει χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Η κόντρα με την Άννα Βίσση υπήρχε στην πραγματικότητα; Η Δέσποινα Βανδή απαντά: «Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε γνωριστεί και έχουμε κάνει παρέα. Νομίζω ότι αρέσκεται ο κόσμος κάποια στιγμή να χωρίζεται… Όχι, επί της ουσίας δεν υπήρχε κάποια πραγματική βάση. Έδινε, αν μπορεί να το πει κανείς, μια θεματολογία στο να ασχολείται, αλλά το καλό είναι ότι ποτέ κανείς δεν στάθηκε σε αυτό και η καθεμία ακολούθησε τον δικό της δρόμο. Ναι, φυσικά θα συνεργαζόμουν μαζί της. Μπορεί να μας δείτε κάποια στιγμή μαζί».

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!