Μετά από μια σειρά δημοσιευμάτων που ήθελαν την Δέσποινα Βανδή να αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό Open, οι τελευταίες εξελίξεις αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού People, η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκε με τον νέο διευθυντή προγράμματος, Νίκο Κάλη, με τον οποίο είχαν μια πολύωρη συζήτηση στο γραφείο του. Τόσο η Δέσποινα Βανδή, όσο και το στέλεχος του Open έβαλαν στο τραπέζι πολλά θέματα και βρήκαν τη χρυσή τομή, ώστε η συνεργασία της τραγουδίστριας με το Open να συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η Δέσποινα Βανδή θα παρουσιάσει το μουσικό talent show Xfactor, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. «Αυτή τη στιγμή έχουν γυριστεί τα επεισόδια των auditions και έχει ξεκινήσει η διαδικασία των bootcamp, στην οποία θα γίνει η τελική επιλογή των διαγωνιζομένων που θα συνεχίσουν στα live».

Στα live επεισόδια θα εμφανιστεί για πρώτη φορά ως παρουσιάστρια του μουσικού talent show και η Δέσποινα Βανδή. Τα γυρίσματα των bootcamp, αλλά και των live επεισοδίων γίνονται στο κέντρο πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και οι κριτές είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τα πρόσωπα που έχουν περάσει στην τελική φάση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!