Διακοπές στη Φορμεντέρα για τους Eva Longoria και Jose Baston

Διακοπές στη Φορμεντέρα για τους Eva Longoria και Jose Baston

Στο ισπανικό νησί Φορμεντέρα, στο συγκρότημα των Βαλεαρίδων, απολαμβάνουν μερικές ημέρες διακοπών η Eva Longoria και ο Jose Baston. Τις περισσότερες ώρες χαίρονται τη θάλασσα, τον ήλιο και το βόλεϊ.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στο Μεξικό την άνοιξη του 2016, δείχνει να βρίσκεται σε ένα συννεφάκι. Η αμερικανίδα ηθοποιός 41 ετών το επιβεβαίωνε λίγο καιρό μετά τον γάμο της: «Ο κόσμος μας ρωτά πώς είναι τώρα που είστε παντρεμένοι, αλλά εμείς ήμασταν ήδη "ένα" στην καρδιά και στην ψυχή. Συνεπώς, ο γάμος ήταν δεν ήταν παρά μια όμορφη γιορτή, για να χαρούμε μαζί με όλο τον κόσμο. Αλλά ο γάμος σε συγκρίνεται σε τίποτε με τα τρία χρόνια που περάσαμε μαζί. Είναι υπέροχο, ο γάμος μας δεν άλλαξε διόλου τη σχέση μας», δήλωσε στο περιοδικό People.Η Eva Longoria και ο 48χρονος επιχειρηματίας γνωρίστηκαν το 2013. Ο έρωτας για τη χυμώδη μελαχρινή ήταν κεραυνοβόλος. «Ήταν ο ωραιότερος άνδρας που είχα δει στη ζωή μου», είχε πει στο ίδιο περιοδικό. «Τόσο χαρισματικός, γοητευτικός, γλυκός, απρόβλεπτος. Είπα από μέσα μου "Τι άνθρωπος είναι τούτος;"». Μια ευτυχία που διαρκεί, όπως φαίνεται από το χαμόγελο της ηθοποιού, σχολιάζει το Paris Match.

Είναι ο τρίτος γάμος της ηθοποιού, η οποία δηλώνει ότι δεν βιάζεται να αποκτήσει παιδιά, ενώ για τον Μπαστόν είναι ο δεύτερος. Από τον πρώτο του γάμο, απέκτησε τέσσερα παιδιά.
Scroll To Top