Ένταση επικράτησε ξανά στη δίκη με κατηγορούμενο τον Πέτρο Φιλιππίδη και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η συνεδρίαση να διακοπεί. Αυτή τη φορά, οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ της Κικής Πακιρτζίδου, συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου ηθοποιού,  και του μάρτυρα, Σπύρου Μπιμπίλα.

Συγκεκριμένα η Κική Πακιρτζίδου ενώ εξέταζε τον Σπύρο Μπιμπίλα, αμφισβήτησε την αξιοπιστία του και την αμεροληψία του ως προς το πρόσωπο του Πέτρου Φιλιππίδη. Μάλιστα, προσκόμισε στην έδρα και ένα δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται πως ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε δηλώσει ότι ορθώς ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή.

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του μάρτυρα, ο οποίος απευθυνόμενος στη συνήγορο είπε: «Θέλετε να δείτε την αξιοπιστία μου;».

«Μου παρήγγειλε φαγητά και γλυκά και στο τέλος μου αγόρασε και δύο λαχεία ενώ εγώ δεν ήθελα», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας. 

Από τη πλευρά της η κυρία Μπακιρτζίδου ανέφερε ότι κάλεσε το μάρτυρα σε συνάντηση προκειμένου να του επισημάνει ότι παραβιάζεται το τεκμήριο αθωότητας του Πέτρου Φιλιππίδη και ότι αυτό δεν είναι σωστό.

Τότε ο Σπύρος Μπιμπίλας της πέταξε τα λαχεία που του είχε αγοράσει, όπως είπε η συνήγορος, και άρχισε να αποχωρεί από την αίθουσα.

Το δικαστήριο διέκοψε και πάλι τη συνεδρίασή του προκειμένου να πέσουν οι τόνοι. Η πρόεδρος πριν διακόψει τη συνεδρίαση είπε: «Δε μας ενδιαφέρει όλο αυτό. Γίνεται επειδή είναι οι δημοσιογράφοι εδώ».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!