Ο γνωστός ηθοποιός Διαμαντής Καραναστάσης, ο οποίος αγαπήθηκε από το κοινό, κυρίως για το ρόλο του στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”, μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star» για τον ρόλο που τον έκανε γνωστό, αλλά και για τη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αρχικά ο Διαμαντής Καραναστάσης δήλωσε: «Πέρασα στο Πολυτεχνείο, αλλά μετά συνέχισα στη δουλειά που αγαπώ όσο τίποτα, εκτός από τα παιδιά μου. Είναι περίεργο να έχω κάνει τόσα πράγματα και να λένε ακόμη “ο γιατρός από το Κωνσταντίνου και Ελένης”, αλλά είναι μέρος της δουλειάς μου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αγαπημένη του Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είναι ένας πολύ γλυκός και τρυφερός άνθρωπος, πολύ διαφορετική απ’ ότι παρουσιάζεται. Κρατούσα την προσωπική μου ζωή εκτός δημοσιότητας. Τον καιρό των social θα βγεις φωτογραφία με τον άνθρωπο που είσαι μαζί. Για δύο χρόνια, όταν έψαχνες το όνομά μου στο ίντερνετ, έβγαινε “αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου”. Δεν πιστεύω στη διαδικασία του γάμου. Έχω παντρευτεί στο θέατρο 5-6 φορές, το να πάω σε μια εκκλησία δεν μου λέει τίποτα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!