Διάσημα μοντέλα και χορευτές μπαλέτου στο νέο αισθησιακό ημερολόγιο της Pirelli

Διάσημα μοντέλα και χορευτές μπαλέτου στο νέο αισθησιακό ημερολόγιο της Pirelli
Όταν ο διάσημος φωτογράφος Albert Watson ανέλαβε να δημιουργήσει τις εικόνες για το 46ο ημερολόγιο της Pirelli ήταν αποφασισμένος να δώσει κάτι εντελώς διαφορετικό από τη σεξουαλική χροιά για την οποία είναι γνωστό το ημερολόγιο.

Τα τελευταία χρόνια, το ημερολόγιο που έγινε διάσημο για τον ερωτισμό του, έχει κάνει στροφή και παρουσιάζει ελάχιστο ή και καθόλου γυμνό.

Ωστόσο φέτος ο αισθησιασμός επιστρέφει με πολύ πιο κομψή αισθητική.

Ο Watson μετρά ήδη 50 χρόνια φωτογραφικής καριέρας έχοντας περισσότερα από 100 εξώφυλλα της Vogue στο ενεργητικό του και όχι μόνο. Αυτός είναι ίσως και ο λόγος για τον οποίο επέμενε να δημιουργήσει ένα φωτογραφικό πρότζεκτ σπάζοντας «την κατάρα» μίας φωτογράφισης μόδας.


«Ήθελα να δημιουργήσω κάτι πιο περίπλοκο, να κάνω ένα έργο τέχνης» δήλωσε στο περιοδικό TIME.

Φωτογραφημένο σε 16x9, και αρχικά σε ασπρόμαυρο, το 40 σελίδων ημερολόγιο παρουσιάζει τα μοντέλα Gigi Hadid και Laetitia Casta, την μπαλαρίνα Misty Copeland και την ηθοποιό Julia Garner ως τέσσερις αφηγηματικούς τύπους γυναικών αποφασισμένες να ακολουθήσουν το όνειρό τους και το πάθος τους.


Τις ηρωίδες του ημερολογίου συνοδεύουν οι χορευτές Sergei Polunin και Calvin Royal III, όπως και ο σχεδιαστής Alexander Wang, ο πρώτος σχεδιαστής που εμφανίζεται ποτέ σε ημερολόγιο.Scroll To Top