Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με την κατάθεση της μητέρας της πρώτης μηνύτριας που έχει καταγγείλει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη για βιασμό.

Αποσπάσματα από τη μαρτυρία της εν λόγω γυναίκας μετέδωσαν πριν από λίγη ώρα στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Ήταν συνηθισμένο όταν έβλεπε γυναίκα που του αρέσει να βγάζει καπνούς, να κάνει σαν τρελός. Στην παράσταση με τον Παύλο Χαϊκάλη κυκλοφορούσαν με τα σώβρακα μέσα στο θέατρο. Έβαζε τα χέρια του μέσα στη φόδρα που φορούσε και έπιανε τα… Στο θέατρο κατέβαζε το εσώρουχό του στον διάδρομο και πήγαινε στον καθρέφτη που υπήρχε εκεί και κοιτούσε… Επίσης μου έλεγε “θες να το δεις; Εγώ και ο Σ. έχουμε το μεγαλύτερο στον χώρο”», είπε η μητέρας της πρώτης καταγγέλλουσας στο δικαστήριο, σύμφωνα με όσα είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Μετά από παράσταση του Σπύρου Μπιμπίλα, η Ελπίδα Νίνου μου λέει “τι έχει συμβεί με την κόρη σου και τον Πέτρο; Συμβαίνει κάτι ανάμεσά τους”. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Μου λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας “Και σε αυτή την έπεσε; γιατί την έχει πέσει σε όλες”. Είπα “αποκλείεται το παιδί μου να τον έχει πλησιάσει”. Ρώτησα την Ελπίδα αν έχουν ολοκληρωμένη σχέση κι εκείνη απάντησε πως δεν την ενδιαφέρει αυτό. Της είπα “καταλαβαίνεις τι λες; Πώς τολμάς και μου λες ότι η κόρη μου τον ορέχτηκε; Δεν ντρέπεσαι λίγο;

Δεν έχεις καθόλου αξιοπρέπεια να κάνει όλα αυτά ο άνδρας σου, να τα μαθαίνεις και εσύ να τα δέχεσαι; Αποκλείεται η κόρη μου που είχε μία σχέση ευτυχισμένη, ήταν χαρούμενη, να κοιτάξει τον Φιλιππίδη. Πήγα και βρήκα το παιδί μου, μου απάντησε ότι της έστελνε μηνύματα, ότι της έλεγε πράγματα και ότι της πετούσε υπονοούμενα.

Ότι την καλούσε στο τηλέφωνο όλες τις ώρες. Όταν διάβασα για τις καταγγελίες στα sites, την πήρα τηλέφωνο και της λέω “τυχερή είσαι που έμεινε μέχρι εκεί γιατί διάβασα ότι βίασε ένα κορίτσι στο θέατρο ΗΒΗ” και μου λέει “μαμά εγώ είμαι το κορίτσι του ΗΒΗ”», συνέχισε η μάρτυρας.

Δείτε τι άλλο είπε εδώ:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!