Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Οι κατηγορίες εναντίον του ηθοποιού καταρρέουν»

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Οι κατηγορίες εναντίον του ηθοποιού καταρρέουν»

Την Παρασκευή 1 Απριλίου ο Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκε, για δεύτερη φορά ενώπιον της δικαιοσύνης, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού. Η δικαστική διαδικασία ολοκληρώθηκε και θα συνεχιστεί την Πέμπτη 14 Απριλίου, με τους δικηγόρους του ηθοποιού να κάνουν λόγο για «ενδιαφέρουσα διαδικασία» που κακώς γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε μετά το πέρας της σημερινής διαδικασίας της δίκης πως «είναι δυστύχημα που δεν παρευρίσκονται δημοσιογράφοι στο ακροατήριο για να καταγραφεί η σημερινή διαδικασία. Οι κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη καταρρέουν».

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχιστεί στις 14 Απριλίου με την υποβολή ερωτήσεων από την πλευρά της υπεράσπισης στην πρώτη καταγγέλλουσα, με την διαδικασία να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών μετά την ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου.

Από την πλευρά της, η Κική Μπαρκιτζίδου, η οποία εκπροσωπεί επίσης τον Πέτρο Φιλιππίδη, τόνισε ότι «θα ήθελα, ως δικηγόρος και ως νομικός, οι πόρτες να μην είναι κλειστές για να ακούσετε όσα ακούσαμε και εμείς. Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top