Ένταση ανάμεσα στην Ελπίδα Νίνου και τη Λένα Δροσάκη, σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο δικαστήριο, με αφορμή τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Ισίδωρος Φίκαρης στην εκπομπή «Το Πρωινό» έξω από την αίθουσα 1, κατά το διάλειμμα της δίκης ο γιος του κατηγορούμενου, Δημήτρης Φιλιππίδης, πληροφορήθηκε από τη μητέρα του, Ελπίδα Νίνου  ότι η Λένα Δροσάκη την έσπρωξε.

Η Λένα Δροσάκη είχε αναφέρει σε δήλωσή της για το επεισόδιο με την Ελπίδα Νίνου:

«Με ρωτούν από χθες το πρωί αρκετοί άνθρωποι τι συνέβη έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου σε μία διακοπή της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη. Τους απαντώ τίποτε νέο και διαφορετικό από αυτά που γίνονται εδώ και δύο μήνες περίπου μέσα ή έξω από το δικαστήριο στη συγκεκριμένη υπόθεση. Εκφοβισμοί, απειλές, τραμπουκισμοί, ειρωνεία και ηθική απαξίωση όλων μας. Όλων εκείνων που καταγγέλλουν, όλων εκείνων που συμπαραστέκονται, όλων εκείνων που σέβονται και αναγκάζονται να προστρέξουν στη δικαιοσύνη για να απαιτήσουν τον δικό τους σεβασμό.

Ένα δικαστήριο για όλους εμάς είναι μία ιερή διαδικασία. Όλοι εμείς, φύση και θέση, δε θα προβαίναμε σε πράξεις βίας, ή παραβατικής συμπεριφοράς απέναντι σε έναν άλλον άνθρωπο, στο πλαίσιο μίας επίπονης δικαστικής διαδικασίας, στη διάρκεια της οποίας προσπαθούμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια. Οτιδήποτε άλλο αναφέρεται ή διαδίδεται από διάφορους, απλώς αποτελεί διαιώνιση του εκφοβισμού μας και ευτελισμού της προσωπικότητας όλων μας. Για όσους έχουν την παραμικρή αμφιβολία, ας έλθουν να το διαπιστώσουν μόνοι τους. Θα μας βρουν εκεί».

Στη δήλωση της Λένας Δροσάκη, απάντησε η συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού, Κική Πακιρτζίδου.

«Οι δικηγόροι είναι για τα δικαστήρια και όχι για να στέλνουν δελτία τύπου. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια. Τα σκεπτικά των αποφάσεων δε γράφονται με τις δηλώσεις των δικηγόρων, ούτε με τα δελτία τύπου. Γράφονται με τα αποδεικτικά στοιχεία. Η συνέχεια λοιπόν θα είναι στην αίθουσα του δικαστηρίου με αποδεικτικά στοιχεία που είναι και πολλά» ήταν η δήλωση της δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!