Έξαλλη έγινε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με το προσβλητικό σχόλιο ενός χρήστη του TikTok. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό, στο οποίο δημοσίευσε το μήνυμα που έλαβε και στο οποίο χρήστης του TikTok την κατηγορεί ότι ο λόγος που δεν έχει γίνει ακόμα μητέρα είναι: η εικόνα του σώματός της.

H Δήμητρα Αλεξανδράκη, εμφανώς ταραγμένη, απάντησε πως πίσω από την κάθε γυναίκα που δεν έχει γίνει ακόμα μητέρα μπορεί να κρύβονται πολύ σοβαροί λόγοι, που δεν ξέρει ο κόσμος.

«Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι σαν και σένα; Να γράφεις κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα; Να της κάνεις μια τέτοια ψυχολογική επίθεση, χωρίς να γνωρίζεις την κατάσταση της υγείας της, χωρίς να γνωρίζεις αν μπορεί να κάνει παιδιά, αν προσπαθεί να κάνει παιδί ή αν έχει χάσει κάποιο παιδί; Επιτρέπεται να γράφεις κάτι τέτοιο; Γι’ αυτό τον λόγο σταμάτησα να μπαίνω στο TikTok τόσο καιρό. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι λυπηρό κι απλά πολύ άσχημο. Και βασικά, το άσχημο είναι φτωχή λέξη. Είναι απάνθρωπο» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η απάντηση σε χρήστη του TikTok που την επέκρινε γιατί δεν έχει κάνει παιδί

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!