Πληροφορίες της «Ζούγκλας» αναφέρουν πως το γνωστό μοντέλο Δήμητρα  Αλεξανδράκη για αγνώστους λόγους μέχρι στιγμής έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στο ξενοδοχείο «Met» της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του μοντέλου, η Αλεξανδράκη μιλούσε στο τηλέφωνο με φίλη της στην οποία και εξέφρασε ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της. Ειδικότερα είπε στη φίλης της: «Βαρέθηκα τη ζωή μου, θέλω να πεθάνω». Η φίλη της ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία και ειδοποίησε το  Α.Τ.  Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη έσπευσαν αμέσως στο ξενοδοχείο «Met», όπου όντως βρήκαν τη Δήμητρα Αλεξάνδρακη, σε πολύ άσχημη κατάσταση και μάλιστα αιμόφυρτη.

Μετέφεραν τη γυναίκα στο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια στο  Παπανικολάου. Το γεγονός επιβεβαιώνουν άτομα του άμεσου περιβάλλοντος του μοντέλου.

Το μήνυμα προ τη «Ζούγκλα» από τις αστυνομικές πηγές 

Προς επίρρωση των ανωτέρων και επιβεβαίωσή του ρεπορτάζ παραθέτουμε το μήνυμα που έφτασε τις πρωινές ώρες της Κυριακής στη «Ζούγκλα» σχετικά με την απόπειρα αυτοκτονίας της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Επιπροσθέτως αναφέρουμε πως ο αποστολέας του μηνύματος είναι αστυνομική πηγή η οποία και επιλήφθηκε του ζητήματος. 

Πηγή: Zougla.gr