Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Το My Style Rocks αποδείχθηκε ότι ήταν ένα τεράστιο λάθος»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Το My Style Rocks αποδείχθηκε ότι ήταν ένα τεράστιο λάθος»


Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μετά την αποχώρησή της από το My Style Rocks, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο».

Το μοντέλο μίλησε για την εμπειρία της από το ριάλιτι μόδας λέγοντας: «Μειώθηκε κατά πολύ η προσωπικότητά μου. Αποδείχθηκε ότι ήταν ένα τεράστιο λάθος το να πάω εκεί. Δεν θα έπρεπε να έχω πάει. Πραγματικά με στενοχωρεί, γιατί μου είχαν παρουσιάσει αυτό το πρόγραμμα σαν κάτι πολύ ωραίο… Μου είπαν από την εταιρία παραγωγής να «φέρε ωραία και ιντριγκαδόρικα concept, όχι βαρετά»… όταν πήγαινα στην κριτική επιτροπή με έκραζαν για τα concept που μου είχαν ζητηθεί…».

Μάλιστα, η ίδια εξομολογήθηκε: «Ένιωσα να με προσβάλουν τα πράγματα που δεν είδε ο κόσμος. Την κριτική την αποδέχομαι. Έγιναν πράγματα που δεν είδατε, πράγματα στενάχωρα ως προς τον τρόπο που με αντιμετώπισαν… Δεν είχα ισάξια συμπεριφορά με τα υπόλοιπα κορίτσια… Πολλά πράγματα δεν έχουν παίξει από όσο είδα στα επεισόδια. Το καλό είναι ότι φάνηκε η εμπάθεια που υπήρχε απέναντί μου…».

Αναφερόμενη στον καβγά της με τη Τζώρτζια Παναγή, η Δήμητρα επεσήμανε: «Στη λογομαχία με τη Τζώρτζια ζήτησαν να κοπούν κάποια πράγματα…. Στο μόνο που δεν έγινε κανένα μοντάζ ήταν αυτό. Αφού τσακωθήκαμε, γίναμε φίλες. Της είπα ότι έκανε βλακεία κι εγώ έκανα ένα «μπαμ» που δεν θα έπρεπε εκείνη τη στιγμή. Το ότι πήγε να περαστεί ένα μήνυμα πώς εγώ πήγα να προσβάλω τους Κύπριους με στενοχώρησε πάρα πολύ…» .

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top