Δήμητρα Ματσούκα & Πέτρος Κόκκαλης: Δεν κρύβουν πια τον ερωτά τους!

Δήμητρα Ματσούκα & Πέτρος Κόκκαλης: Δεν κρύβουν πια τον ερωτά τους!

Στο Μέγαρο Μουσικής στην επίσημη προβολή της ταινίας του Παντελή Βούλγαρη «Το τελευταίο σημείωμα», απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr τη Δήμητρα Ματσούκα με τον σύντροφό της Πέτρο Κόκκαλη στην πρώτη δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι!


Η Δήμητρα Ματσούκα διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο στα προσωπικά της αφού όλα δείχνουν πως βρήκε τον άντρα της ζωής της!

Οι φήμες για την σχέση τους ξεκίνησαν όταν ο φωτογραφικός φακός του απαθανάτισε την Καθαρά Δευτέρα σε κοινή έξοδο, παρόλα αυτά κανείς δεν είχε δηλώσει κάτι.

Στην συνέχεια τους είδαμε στον γάμο της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη που όμως απέφυγαν τις κάμερες και τους φωτογράφους.




Πλέον όμως το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και δεν κρύβει πια τον ερωτά του ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί, που υποστηρίζουν πως ενδέχεται να παντρευτούν.

Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και χαμογελούσαν συνεχώς στον φακό ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ποτέ ξανά στο παρελθόν η Δήμητρα Ματσούκα δεν είχε εμφανιστεί δημόσια με κάποιον σύντροφό της αλλά και ούτε είχε επιβεβαιώσει ποτέ σχέση της.

 

Scroll To Top