H Ιωάννα Τούνη προσπαθεί να διαχειριστεί τον θάνατο της πολυαγαπημένης της μητέρας, έχοντας όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό της τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.
Το ζευγάρι πέρνα ποιοτικό προσωπικό χρόνο μαζί ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο ένας έχει στηρίξει τον άλλον σε δυσκολίες της ζωής τους.
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όπως είναι γνωστό είναι λάτρης των τατουάζ. Αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει ακόμη ένα που έχει ξεχωριστή σημασία για εκείνον.
Συγκεκριμένα ψηλά στο χέρι του σχημάτισε το γράμμα «J» από το αρχικό του ονόματος της αγαπημένης του, Ιωάννας Τούνη.
Μάλιστα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!