Δημήτρης Αλεξάνδρου για κορωνοϊό: «Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα, είμαι ασυμπτωματικός»

Δημήτρης Αλεξάνδρου για κορωνοϊό: «Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα, είμαι ασυμπτωματικός»

 

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε τη Δευτέρα μέσω Skype στην εκπομπή Super Κατερίνα από την οποία απουσίαζε και το μεγαλύτερο μέρος της προηγούμενης εβδομάδας. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, γι’ αυτό και βρίσκεται στο σπίτι του σε καραντίνα.

Το νεαρό μοντέλο μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου είπε ότι πράγματι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ωστόσο εξήγησε πως είναι ασυμπτωματικός και σήμερα περιμένει τα αποτελέσματα του νέου του τεστ για να δει αν μπορεί να επιστρέψει στη δουλειά του.

«Είμαι πάρα πολύ καλά αλλά επειδή κάποιες μέρες πριν είχα κάνει το εμβόλιο και στα παρασκήνια του J2US βρέθηκα θετικός μετά και από τις δυο δόσεις, δεν μπορούσαμε να πούμε κάτι γιατί δε ξέραμε αν είναι από το εμβόλιο γιατί το είχα κάνει δέκα μέρες πριν ή όχι. Έπρεπε να περιμένουμε για να κάνουμε pcr για να είμαστε σίγουροι αν έχω ή δεν έχω.

Περιμένω τώρα να κάνω και το δεύτερο pcr, το πρώτο βγήκε θετικό. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα, είμαι ασυμπτωματικός. Δεν έχω ανεβάσει ούτε πυρετό ή κάτι άλλο. Αυτό είναι το ευχάριστο της υπόθεσης, ότι αν έχω όντως κορωνοϊό το περνάω πολύ ήπια.

Η Ιωάννα δεν είναι θετική αλλά είναι σε καραντίνα προληπτικά επειδή βρεθήκαμε μαζί. Μέχρι στιγμής είναι αρνητική. Σήμερα θα κάνω και το δεύτερο pcr» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top