Δημήτρης Αργυρόπουλος: To δημόσιο ευχαριστώ και η συγνώμη στην Μαρία Μπακοδήμου!

Δημήτρης Αργυρόπουλος: To δημόσιο ευχαριστώ και η συγνώμη στην Μαρία Μπακοδήμου!

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μπορεί να έχουν χωρίσει ως σύζυγοι, παραμένουν όμως δύο καλοί γονείς, καθώς έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους.

Οι γιοι τους Άρης και Νικήτας, αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα τους και είναι ο συνδετικός κρίκος του πρώην ζευγαριού.

Η παρουσιάστρια του «Power of Love» και ο κριτής του «My Style Rocks» έχουν μιλήσει δημόσια για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν όσο ήταν παντρεμένοι και τα λάθη που έκαναν. Ο Δημήτρης, πριν λίγες ώρες, ανέβασε μία φωτογραφία του στον λογαριασμό του στο Instagram και έγραψε τρυφερά λόγια για την πρώην σύζυγο του αλλά και για τα παιδιά του. «Η ζωή δεν είναι Instagram. Κάνεις λάθη μετανιώνεις, ζητάς συγνώμη, αγαπάς, αγαπιέσαι, συγχωρείς, συγχωρείσαι και προχωράς καθημερινά με τα καλά και τα κακά σου. Αρκεί να είσαι αληθινός και να μη φοβάσαι να πεις ποιος είσαι. Η ζωή δεν είναι πρόβα, συμβαίνει τώρα! Ευχαριστώ από την καρδιά μου τη Μαρία και τα παιδιά μου για τα υπέροχα χρόνια που ζω μαζί τους» ήταν το σχόλιο του στην φωτογραφία που ανέβασε.

Scroll To Top