Ο Δημήτρης Ήμελλος από τον «Σασμό» αποκαλύπτει τι θα δούμε στη σειρά

Ο Δημήτρης Ήμελλος από τον «Σασμό» αποκαλύπτει τι θα δούμε στη σειρά

   
Καλεσμένος στην εκπομπή, «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν ο Δημήτρης Ήμελλος, ο οποίος γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά, «Σασμός»

Ο τηλεοπτικός Αντώνης, μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική, τις σπουδές του στη Ρωσία, την αγάπη του για τη διδασκαλία, αλλά και τη επιτυχημένη σειρά του Alpha.

«Ο Μαθιός με τον Αντώνη είναι “αδέρφια”. Παρέμειναν πιστοί στην αγάπη της ζωής τους για χρόνια. Ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον, απλώς οι επιλογές της ζωής είναι διαφορετικές. Έχουν και οι δύο μια μοναξιά. Είναι μόνοι τους μέσα στον κόσμο που τους περιβάλλει. Ο Μαθιός είναι ένα “μεγάλο ψάρι”, τα μεγάλα ψάρια τα βγάζεις αργά, οπότε έχουμε όλη τη χρονιά», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Ήμελλος.

Τέλος, ο Δημήτρης Ήμελλος αποκάλυψε πως μέχρι την καραντίνα δεν είχε τηλεόραση στο σπίτι του, ωστόσο τώρα απέκτησε μία για να βλέπει και τη σειρά. «Είμαι παιδί της παλιάς τηλεόρασης, της ασπρόμαυρης. Είναι επικίνδυνο μέσον για εμένα, αφαιρούμαι, με αιχμαλωτίζει η εικόνα και με απενεργοποιεί».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top