Δημήτρης Καρατζιάς: «Τα ριάλιτι μπορούν να σε φτάσουν στην τρέλα»

Δημήτρης Καρατζιάς: «Τα ριάλιτι μπορούν να σε φτάσουν στην τρέλα»

 

Ο ηθοποιός- σκηνοθέτης και ιδιοκτήτης του θεάτρου Vault, Δημήτρης Καρατζιάς σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Espresso μίλησε μεταξύ άλλων στα ριάλιτι show αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο αδελφός του είχε συμμετάσχει σε ένα από αυτά.

Θέλω τη γνώμη σας για τα realities και τα talents shows.

Αυτά τα προγράμματα δίνουν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία σε κάποια νέα παιδιά να τα γνωρίσει ο κόσμος. Από εκεί και πέρα τα παιδιά αυτά πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ πως θα διαχειριστούν τη δημοσιότητα και την προβολή. Επειδή το έζησα από πρώτο χέρι, ο αδερφός μου Κώστας είχε μπει στο Big Brother 2 και το ζήσαμε οικογενειακώς, το τονίζω: Θέλει προσοχή! Μπορεί να σε φτάσει στην τρέλα, να κάνεις πολύ λάθος επιλογές και να χάσεις την όποια ευκαιρία σου δοθεί μέσα από ένα τέτοιο παιχνίδι ή απλά να πας και να γίνεις ρεζίλι.

Ο αδερφός σας το χειρίστηκε σωστά;

Ναι. Έβγαλε κάποια χρήματα και μετά τα παράτησε όλα, έφυγε και πλέον ζει μόνιμα στη Σαντορίνη, όπου εργάζεται τα τελευταία οχτώ χρόνια και είναι πάρα πολύ καλά. Αυτόν τον χώρο δεν τον αντέχουν όλοι, είναι πολύ σκληρός και ανταγωνιστικός, και ο Κώστας ήταν από τα παιδιά που δεν μπορούσε να τον αντέξει.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top