Η παρουσία του Δημήτρη Κεχαγιά στα παρασκήνια του τελικού του J2US φούντωσε τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Κατερίνα Λιόλιου. Ο πρώην παίκτης του Big Brother, μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα», χωρίς όμως να απαντήσεις στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την παρτενέρ της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου που τελικά νίκησε στο J2US.

«Δε ξέρω τι είχατε διαβάσει και που τα έχετε διαβάσει. Εγώ ό,τι και να πω δε ξέρω πως θα περάσει. Οπότε προτιμώ να μη λέω τίποτα για όλα αυτά και γενικότερα δε μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου», είπε ενώ αναφέρθηκε στη συνάντησή του με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, με την οποία είχε μεγάλη κόντρα κατά τη διάρκεια του Big Brother.

«Μιλήσαμε με την Άννα Μαρία, χαιρετηθήκαμε κιόλας. Μου είπε δεν το πιστεύω πως είσαι εδώ σήμερα. Της λέω ούτε εγώ. Χιουμοριστικά. Ό,τι έχουμε πει, έχουμε πει. Εγώ τη γνώμη μου δεν την αλλάζω εύκολα, αλλά εδώ μια χαρά τα πήγε» σχολίασε. 

Μετά την προβολή της συνέντευξης, η Κατερίνα Λιόλιου που ήταν σε live σύνδεση με την εκπομπή, παρά τη σχετική ερώτηση, αρκέστηκε στο να πει: «Εγώ είμαι εδώ για να σχολιάσω τη νίκη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!