Το μεσημέρι της Τετάρτης ο εισαγγελέας πρότεινε ο Δημήτρης Λιγνάδης να κηρυχθεί ένοχος για τις τρεις περιπτώσεις βιασμού για τις οποίες κατηγορείται.

Λίγη ώρα μετά την πρόταση του εισαγγελέα ο Αλέξης Κούγιας έκανε τις πρώτες τους δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Κατωτάτου ουσιαστικού και νομικού επιπέδου η εισαγγελική αγόρευση. Εξέθεσε την εισαγγελική έδρα και έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση το δικαστήριο. Με την πρότασή του ο κύριος εισαγγελέας ουσιαστικά πρόσβαλε τη διαδικασία, η οποία ήταν κατανυχτική 5 μήνες. Αγνόησε παντελώς τα όσα ρώτησε το δικαστήριο, οι ένορκοι και οι δικηγόροι. Και ουσιαστικά έγραψε από το σπίτι του ένα ταπεινό πόνημα πολύ χαμηλού νομικού επιπέδου, το οποίο ήταν αντιγραφή του παραπεμπτικού βουλεύματος.

Σε μια δίκη που διαρκεί 5,5 μήνες δε μπορείς να έρχεσαι και να κάνεις μια αγόρευση μιας ώρας που είναι αντιγραφή του παραπεμπτικού βουλεύματος… Είναι άνευ σημασίας η αγόρευσή του και δε μου δημιούργησε κανέναν ουσιαστικό και νομικό προβληματισμό. Με τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν πρόλαβα να μιλήσω γιατί έχω μια πολύ σοβαρή δουλειά να κάνω και βγήκα αμέσως έξω», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!