Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» από το σπίτι του μέσω skype.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για της μέρες καραντίνας που διανύει μαζί με τη σύζυγό του, Αντιγόνη Ψυχράμη και το μωράκι τους εξαιτίας του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μακαλιάς σημείωσε με χαμόγελο πως «η αλήθεια είναι πως η καθημερινότητα μας είναι κάπως δύσκολη, μη λέμε ψέματα, ειδικά με ένα μικρό παιδί το οποίο είναι δυόμιση χρονών και έχει φοβερή ενέργεια. Θέλει να βγει έξω, να τρέξει, του λείπει το σχολείο. Όπως όλοι, όμως, νομίζω πως βρίσκουμε ένα τρόπο κάπως να διαμορφώσουμε την καθημερινότητα μας και να μη φαντάζει τόσο δύσκολη. Βρίσκουμε πράγματα να κάνει το παιδί αν και γενικότερα, όσο είναι ξύπνιο, είναι δύσκολα τα πράγματα».

«Αργήσαμε αρκετά να καταλάβουμε πόσο σημαντικό και πόσο κρίσιμο είναι αυτό που συμβαίνει και φάνηκε από το πως λειτούργησε ο κόσμος έξω. Όλα αυτά θέλουν λίγο χρόνο για εμάς να το καταλάβουμε και ευτυχώς τώρα όλοι μένουμε σπίτι. Ελπίζω να έχουμε καλή έκβαση γρήγορα στην πορεία» πρόσθεσε.

Όσον αφορά την 24ωρη πλέον τριβή με την Αντιγόνη Ψυχράμη, ο Δημήτρης Μακαλιάς πρόδωσε πως «εμείς περνούσαμε ούτως ή άλλως πάρα πολλές ώρες μαζί. Είμαστε ένα ζευγάρι που σχεδόν καταναλώνουμε το 24ωρο παρέα. Επομένως, εδώ τώρα, με το παιδί κάπως μοιράζουμε τις ώρες. Δηλαδή θα ξυπνήσει ο ένας στις 7 το πρωί και ο άλλος στις 10. Τα μοιραζόμαστε και κάνουμε πάρα πολλές δουλειές».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Μακαλιάς αποκάλυψε πως μαζί με καλούς του φίλους διοργανώνουν βραδιές «Big Talk» στο Youtube σε εβδομαδιαία βάση!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!