Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 5/10 ο Δημήτρης Μακαλιάς.

O αγαπημένος ηθοποιός, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Αντιγόνη Ψυχράμη, την χαρά της αναμονής για το δεύτερο παιδί τους, ενώ αποκάλυψε και τους επικούς καβγάδες τους.

Για τον ερχομό της κόρης του, ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε: «Όλοι με το κορίτσι μου λένε ότι με το κορίτσι θα είναι διαφορετικά, γιατί με τον μπαμπά έχουν άλλη σχέση, αλλά εγώ δεν το καταλαβαίνω γιατί είμαι πολύ ερωτευμένος με τον γιο μου. Βρίσκω την ευτυχία σε πολύ απλά πράγματα καθημερινά. Είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου, τη γυναίκα και το παιδί μου, νιώθω πολύ πλήρης».

 

Για τους καβγάδες του με την Αντιγόνη αποκάλυψε: «Πολλοί φίλοι μας, μας λένε ότι αισθάνονται άβολα όταν είναι μπροστά στους τσακωμούς μας με την Αντιγόνη. Μπορεί να τσακωθούμε πολύ αλλά μετά από δέκα λεπτά έχουμε σταματήσει, έχουμε πιαστεί χέρι-χέρι και φιλιόμαστε. Δεν έχουμε ποτέ τόσο μεγάλη κόντρα που να είναι ουσίας.

Συνέχεια τσακωνόμαστε, δεν υπάρχει μέρα να μην τσακωνόμαστε. Και στον γάμο. Όταν έφτασα στην εκκλησία ήθελε να τη συνοδεύσουν τα αδέρφια της μέσα. Αλλά εγώ επειδή το εκκλησάκι ήταν μικρό δεν μπορούσα να πάω μέσα και την περίμενα στην πόρτα. Και μου φώναζε να πάω μέσα. Έκατσα εκεί, δεν υποκύπτω.

Σε αυτό τον γάμο έγιναν τόσα ευτράπελα όμως, που αυτό ήταν το λιγότερο. Ο τελευταίος καβγάς μας ήταν πριν έρθω εδώ. Τσακωνόμασταν γιατί όταν έχουμε φίλους στο σπίτι, αφήνει όλες τις πόρτες ανοιχτές. Αυτός ήταν ο τελευταίος καβγάς πριν από λίγο».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!