Ο Δημήτρης Μπάσης, πριν από λίγες ημέρες  μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και ανέφερε μεταξύ άλλων πως κατά τη γνώμη του η τραπ δεν είναι μουσική, αλλά μόνο ένας στίχος.

«Για μένα δεν είναι μουσική η τραπ. Αυτό που ακούω βασικά είναι ο στίχος. Είναι πέρα από τη δική μου αισθητική, είναι σαν να μπερδεύουμε προφιτερόλ με σαρδέλα», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες με ανάρτησή του στο Instagram, ο Δημήτρης Μπάσης θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοούσε και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Μου ζητήθηκε την ημέρα της μεγάλης συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο “Αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα” να απαντήσω και στο ερώτημα αν θα ερμήνευα διασκευή ΤΡΑΠ σε ένα τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα. Επειδή πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία σχέση του Γιώργου Ζαμπέτα και της ΤΡΑΠ μουσικής, θέλοντας να τονίσω εμφατικά τη χαώδη διαφορά μεταξύ τους, είπα και τη φράση “σαν να μπερδεύουμε προφιτερόλ με σαρδέλες”.

Η δήλωση απομονώθηκε από τη συνολική μου απάντηση (και χωρίς να ακουστεί η ερώτηση) που αφορούσε στη διασκευή έργου του Ζαμπέτα σε ΤΡΑΠ μουσική. Η άποψή μου για την ΤΡΑΠ μουσική προφανώς είναι υποκειμενική, όμως όλοι συμφωνούμε ότι υπάρχουν και όρια. Διασκευή έργου του Γιώργου Ζαμπέτα σε ΤΡΑΠ ξεπερνά αυτά τα όρια, αυτό θέλησα να αναδείξω και τίποτε άλλο» έγραψε στη μακροσκελή του ανάρτηση του ο Δημήτρης Μπάσης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!