Καλεσμένος στο «The Tonight Show» βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και μίλησε για τη πορεία του στη τηλεόραση. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε πως περιμένει ακόμα την δική του μεγάλη επιτυχία στην μικρή οθόνη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο δεύτερος ρόλος σε μια εκπομπή δεν είναι εξίσου καλός και σημαντικός.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δήλωσε: «Τώρα έχω πάει στο MEGA που με έχει υποδεχθεί πραγματικά με ανοιχτές αγκάλες και η Ελένη με τις καλύτερες των προδιαγραφών και θεωρώ ότι είναι ένα πολύ γόνιμο έδαφος. Αν και εκεί μου δείξουν ότι με θέλουν προς αυτή την κατεύθυνση, μετά θα είναι άλλο ένα κανάλι. Οπότε θα δεχθώ την μοίρα μου και ότι, επειδή έχω πραγματικά πολλά έξοδα και ανθρώπους που πρέπει να έχω το νου μου, δεν με παίρνει άλλον τον μάγκα να κυνηγήσω αυτό το όνειρο γιατί δεν είναι κακό να είσαι δεύτερος. Αν είσαι καλός δεύτερος, είσαι αναντικατάστατος δεύτερος».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν αυτό θα ακουστεί αλαζονικό ή ότι έχω έπαρση, έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή το σκηνικό δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα να βρω δουλειά ως δεύτερος. Ως συνεργάτης δηλαδή. Ως επικεφαλής μπορεί κάποια στιγμή εκ των πραγμάτων»

Όταν ρωτήθηκε για την Ελένη Μενεγάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε: «Περνάω πολύ καλά και δεν το είπα αυτό για την Ελένη. Κάθε χρονιά μπορώ να επιβληθώ στον εαυτό μου, όπως τώρα με την δίαιτα, να πω πως θα περάσω καλά τώρα εκεί και ξεχνάω όλα τα άλλα. Τα ζόρια, τα άγχη, τις φιλοδοξίες».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!